-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

O călătorie cu Martina Pártlová... în camera copiilor

Cum să amenajezi camera unei fetițe în așa fel încât să radieze tandrețe, voioșie, însă fără a exagera, transformând-o într-o încăpere complet roz? Vino alături de noi și lasă-te inspirat de cântăreața cehă Martina Pártlová. Vei descoperi cum să combini și să utilizezi culoarea roz fără a o face să arate infantil și alte câteva aspecte pe care nu trebuie să le omiți, ca și părinte, pentru a te putea bucura și tu de confort.

Martina și-a luat inspirația pentru această încăpere din clasicele camere în nuanțe de
roz-gri-alb pe care le putem găsi în filmele
pentru copii sau chiar în desene animate.

Trăsătura dominantă a versiunii ei este originalul și distinctivul dulap verde cu sertare. Acesta este însoțit de un poster cu design unic, ale cărui culori au reprezentat o inspirație pentru restul accesoriilor.

„La început, mi-a fost teamă că un astfel de dulap cu sertare, în culoarea verde, nu se potrivește în camera unei fetițe. Însă ulterior am putut observa că accesoriile în culori închise merg perfect cu rozul, iar rezultatul nu este atât de copilăresc.“, spune Martina.

Un element foarte important al încăperii este acest fotoliu spațios, cu taburet, care este perfect pentru ca o mamă să alăpteze, să se relaxeze sau să îi citească povești micuțului ei. Din acest motiv am așezat și lampadarul distinctiv în colț, completându-l cu o lampă mai micuță, pentru lumină difuză.

Un copil se va bucura de această cameră peste ceva timp. Însă până atunci, camera poate servi ocazional pe post de cameră pentru oaspeți. Acesta este motivul alegerii canapelei extensibile roz și simpatice - aceasta oferă suficient spațiu pentru ca doi adulți să doarmă confortabil.

„La început, micuța va dormi cu noi în dormitor, iar dacă vreunul dintre noi își dorește să tragă un pui de somn ceva mai puțin deranjat, este bine să ai o încăpere perfectă pentru asta chiar alături.“