Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri pentru bebeluși și copii până la 1 an

Dacă ai acasă un bebeluș sau cineva apropiat abia a născut, cu siguranță te întrebi ce ai putea să îi oferi acestuia. Descoperă ideile noastre de cadouri pentru nou-născuți și copii de până la 1 ani! Avem kituri practice, jucării pentru nou-născuți și decorațiuni pentru camera sa. Pentru copiii de 1 an, poți alege jucării din lemn ideale pentru dezvoltarea lor sau un set de vase de jucărie, care sunt foarte populare în prezent.

Shop the look

Cadouri pentru bebeluși

Jucăriile pentru cei mai mici, fetițe sau băieți, sunt o bucurie de ales. La Bonami vei găsi sfaturi practice pentru cadouri pentru nașterea unui bebeluș, pentru un nou-născut și pentru un copil de un an.

La ce trebuie să fii atent când alegi cadoul

Atunci când cumperi echipamente și jucării pentru copii, acordă o atenție deosebită siguranței și securității materialelor. Materialele fragile, predispuse la deteriorare, piesele mici sau culorile toxice ar putea cauza probleme de sănătate. La Bonami, poți alege produse de la furnizori de încredere, deci nu este cazul să îți faci griji.

Sfaturi de cadouri pentru nou-născuți

Nu știi ce să-i iei cadou celui mai mic? Pentru început, întreabă-i pe părinți ce au cumpărat deja pentru copilul lor nou-născut și ce ar mai fi potrivit. Dar dacă vrei să le faci o surpriză, inspiră-te din selecția noastră de mai jos. Nu contează dacă este un cadou pentru o fetiță sau un băiețel. Ține cont doar de culoarea cadoului.

Ce cadouri sunt potrivite pentru un nou-născut? Poți alege cadouri care să stimuleze dezvoltarea simțurilor și a motricității fine. De exemplu, caruseluri suspendate deasupra pătuțului sau jucării colorate pentru dentiție. Jucăriile pentru bebeluși, cum ar fi zornăitoarele, pături de joacă sau jucării drăguțe de agățat în cărucior vor fi, de asemenea, apreciate.

Sfat!
Bebelușii încep să distingă culorile la aproximativ o lună după naștere. La început sunt roșu, alb și negru. La aproximativ 3-4 luni, bebelușul începe încet să distingă alte culori, cum ar fi galbenul sau verdele. Prin urmare, recomandăm achiziționarea de jucării în aceste culori.

Cadou pentru un copil de 3 luni

La vârsta de 3 luni, bebelușii încep să atingă obiectele, iar vederea lor se îmbunătățește. Ei percep mai multe culori, observă noi imagini și recepționează noi sunete. Cu toate acestea, un bebeluș de 3 luni nu poate procesa încă excesul de stimuli. Așadar, alege jucării care au o singură funcție. Încă mai este timp pentru jucării care cântă, luminează și se mișcă în același timp.

Cele mai bune sunt jucăriile în culori contrastante și păturile de joacă cu trapez. De asemenea, un balansoar cu vibrații și melodie sau cu zornăitoare este un cadou excelent.

Cadouri pentru un copil în vârstă de un an

Un cadou pentru un copil de un an poate fi deja selectat în funcție de sex. Băieții deja în această perioadă gravitează în jurul a tot ceea ce are roți și se mișcă. Fetițele, pe de altă parte, încep să fie interesate de păpuși și cărucioare. De asemenea, încearcă să alegi o jucărie colorată, care scoate sunete și are texturi diferite. Acești stimuli sunt cei care contribuie la dezvoltarea simțurilor și a motricității fine.

Printre jucăriile potrivite se numără cărucioarele pentru bebeluși, diverse jucării interactive pentru cei mici, jucării de baie pentru micii înotători, corturi pentru bebeluși sau instrumente muzicale din lemn.

Cadouri pentru nașterea unui copil

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment plin de bucurie. Este o regulă nescrisă că, dacă cineva vizitează pentru prima dată un nou-născut și pe mama sa, va aduce cu el un cadou pentru nașterea copilului.

Un cadou original și, în același timp, foarte practic este un set de scutece, body-uri și pijamale. De asemenea, poți să-i dăruiești un set de cosmetice pentru bebeluși, o păturică de calitate pentru cărucior, un carusel de joacă deasupra pătuțului sau un album foto pentru bebeluși.

Se obișnuiește ca, după naștere, proaspăta mamă să primească și ea un cadou. Oferă-i, de exemplu, produse cosmetice de calitate, un voucher pentru o ședință foto de familie sau un cadou asociat cu relaxarea, cum ar fi o lumânare parfumată sau un voucher la masaj.

5 idei de cadouri de lux pentru bebeluși

Dacă vrei să le faci viața cât mai ușoară noilor părinți și să alegi un cadou practic, inspiră-te din sfaturile noastre. Îți recomandăm să te pui de acord în prealabil cu părinții bebelușului asupra unui cadou, astfel încât aceștia să nu primească ceva de care nu au nevoie sau au cumpărat deja.

  • Monitor pentru copii cu ecran - va facilita foarte mult îngrijirea. Acesta înregistrează sunetul și, în același timp, bebelușul poate fi monitorizat pe o cameră mică.
  • Un cuib pentru bebe - este un accesoriu indispensabil în zilele noastre. Acesta poate fi achiziționat în set și în diferite variante de culoare. Prin urmare, este mai bine să îi întrebi pe părinți ce și-ar dori.
  • Jucărie de adomit bebelușul - este un prieten drăgălaș cu un difuzor încorporat care emite diferite sunete pentru a încuraja copilul să doarmă. Sunetele valurilor, zgomotul alb sau ploaia te vor face să închizi și tu ochii.
  • Planșă motrică din lemn – cei mici, începând cu primele luni, vor fi intrigați de tabla de joc din lemn cu stimuli diverși pentru explorare. O poți face singur sau o poți cumpăra gata făcută.
  • Lucruri personalizate pentru copil - sunt un cadou original care va fi pe placul tuturor părinților. Poate fi, de exemplu, o suzetă cu numele copilului, un prosop pentru bebeluși cu broderie sau un body.