Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Bonami prezintă: „Eroii nevăzuți ai Crăciunului”. Oare cine ocupă rolurile principale?

Ca parte a campaniei de Crăciun, am decis să orientăm luminile reflectoarelor către acei eroi ai Crăciunului cărora, în mod normal, nu le acordăm mare atenție. De ce sunt eroi nevăzuți? Pentru că unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le avem sunt create cu ajutorul lor.
Am acordat rolurile principale scaunului, mesei și canapelei care te ajută mereu să ai parte de momente magice alături de cei dragi.

Urmărește videoclipul campaniei noastre de Crăciun!

Mereu susținuți de eroi

Ideea principală a campaniei noastre de Crăciun ne-a fost dezvăluită pentru prima dată de către Lucie, brand managerul nostru. Aceasta și-a amintit cum, în copilărie, obișnuia să se urce pe un scaun pentru a agăța toate ornamentele din brad și steaua din vârf, dar și cum familia se aduna întotdeauna în jurul mesei pregătind diverse bunătăți și împărtășind amintiri legate de Crăciun.

Dintr-o dată, ne-am dat seama cu toții că fiecare dintre noi avem cel puțin o astfel de amintire, un lucru la care am tânjit, sperând că o să se îndeplinească. Și ghici fără de cine nu am fi putut să facem asta?

Până la urmă, scaunul e cel care a ajutat-o pe micuța Lucie să-și împlinească visul de a decora bradul, iar masa a fost cea care s-a asigurat că se înfruptă din cele mai delicioase bunătăți de Crăciun.

Câte dintre amintirile tale sunt asociate cu mobilierul?

Te-ai întrebat vreodată cât de important este rolul pe care piesele de mobilier îl joacă în amintirile tale? Nu sunt doar niște bucăți de lemn care își îndeplinesc scopul de bază. Mobila face parte nu numai din casele noastre, ci și din relațiile, experiențele și memoriile noastre.

Poate ai și tu o amintire despre cum fotoliul bunicului mirosea a tutun, cum tatăl tău bea cafea dintr-o cană pe care la rândul tău o folosești și tu sau îți amintești cum abia așteptai ca întreaga familie să se strângă pe canapea și să-ți desfaci cadourile uitându-te la desene animate de Crăciun.

Piesele de mobilier sunt mereu alături de noi, unesc întreaga familie și ne susțin ori de câte ori avem nevoie. Sunt, de fapt, eroii nevăzuți din zilele obișnuite sau mai puțin obișnuite.

Mobilierul, eroul nevăzut al casei noastre

Așa că vrem să facem tot ce ne stă în putință pentru ca tu să fii mereu în compania unor eroi care-ți sunt mereu aproape.

În rolul principal: Scaunul care-ți susține visele

În rolul principal:
Masa care-ți îndeplinește poftele

În rolul principal: Canapeaua care ți-i aduce alături pe cei dragi

Cauți cadouri și decorațiuni pentru Crăciun? La noi găsești tot ce ai nevoie!