-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bonami în vizită: de la design interior la paternitate cu Sánta Dávid

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Dávid Sánta este autorul blogului Santa Bros, dar, mai ales, tatăl unei fetițe pe nume Bella de cinci ani și al gemenilor Luna și Edmund de trei ani. Îi face plăcere să împărtășească cu cititorii săi provocările cotidiene ale vieții de părinte, alături de o serie de mesaje care sunt importante pentru el.

Pasiunea lui pentru designul interior s-a născut demult, motiv pentru care și-a început blogul DIY în urmă cu șase ani, dovedind că dragostea pentru design nu este doar pentru femei. Vrei să afli cum își trăiește un tată modern viața de zi cu zi? Vino alături de noi și descoperă!

„După nașterea copiilor mei, misiunea mea a fost aceea de a sensibiliza publicul cu privire la concediul de paternitate de calitate în secolul XXI, pe cât mai multe platforme posibile. Mă consider un tată care participă din plin la agitația vieții de zi cu zi - fie că este vorba de proiectare, decorare, pictură sau doar de o simplă baie de seară.”

„Am studiat arta ani de zile, apoi am lucrat ca Visual Merchandiser. Când mi-am dat demisia, aveam nevoie de un loc unde
să-mi canalizez energia creativă și astfel
s-a născut blogul. Inițial a început ca un blog de design interior DIY, dar pe măsură ce au apărut copiii am început să scriu din ce în ce mai mult despre parenting.”

Pe lângă designul interior, muzica este, de asemenea, cel mai bun prieten al său. După ce a cântat la pian timp de șase ani, acest instrument este deosebit de important pentru el.

„După ce ne-am cumpărat casa și ne-am instalat, mi-am dat seama imediat cât de frumos ar fi să am un pian. Prietenii noștri care s-au mutat alături ne-au dăruit cadou „de casă nouă” un pian. De atunci, mi-am îmbunătățit constant abilitățile și i-am învățat pe copii unele dintre melodiile cele mai simple. M-am bucurat foarte mult când am găsit această bancă verde catifelată pe site-ul Bonami, pentru că ne permite să stăm toți trei la pian.”

David a absorbit designul interior precum un burete, ceea ce nu este de mirare: mama sa obișnuia să-i cumpere mereu reviste de design interior.

Și cum nimic nu-i întâmplător în viață, David este posesorul unei locuințe unice și confortabile.