REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bonami în vizită: un regat al copiilor prezentat de Tatiana Židekovej

Andrej Mokoš
Andrej Mokoš
Bonami Blogger

Amenajarea unei camere pentru copil în care acesta să se simtă ca
într-un regat are o influență pozitivă asupra sa. Știai că poți decora o asfel de cameră încât să fie nu numai de vis pentru copilul tău, ci și plină de stil în ochii adulților?

Inspiră-te din felul în care inflencer-ul Tatiana Žideková din Slovacia a amenajat camera copilului său și descoperă ce piese a ales astfel încât să poți crea și tu un decor magic așa cum orice copil visează să aibă. ❤︎

Somn ca pe un norișor

Patul este elementul dominant din camera copiilor și tocmai de aceea trebuie să fie nu numai suficient de confortabil, ci și interesant din punct de vedere vizual. Alege un pat în formă de căsuță, în care copilul să adoarmă imediat cu gândul la poveștile pe care i le citești înainte de culcare.

Nu uita de o saltea de calitate pentru un somn odihnitor și o lenjerie de pat care să pună la încercare imaginația copilului tău!

Rafturile și cutiile de depozitare pentru jucării sunt o parte esențială din camera oricărui copil. Iar designul scandinav al acestor accesorii creează o senzație de spațiu liber și luminozitate în încăpere.

Alege un birou care să-i fie alături copilului tău pe tot parcursul creșterii sale. Liniile fine și designul simplu garantează că va fi un element bine integrat în decor timp de foarte mulți ani.

Covorul e de nelipsit în camera copiilor. Le protejează picioarele de podeaua rece și le garantează confort în timp ce se joacă pe jos.