-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bobochic Paris: 100% design franțuzesc

Unic, autentic și cu vibe jucăuș - acesta este brandul Bobochic Paris, ale cărui produse te cuceresc instant, indiferent de felul în care ai ales să-ți decorezi locuința.

Fă și tu cunoștință cu acest brand care-și propune să aducă magia designului său în locuința ta, fără ca tu să fii nevoit să faci un compromis între calitate și design original.

Design în fiecare detaliu

Oferta acestui brand parizian include canapele duble și colțare, pufuri, paturi și alte piese de șezut. În spatele fiecărei piese stau multe ore de muncă grea, angajament și creativitate la maximum. Toate produsele sale sunt create de o echipă de designeri care pun accent pe fiecare detaliu. Bineînțeles, rezultatul constă într-un produs ce surpinde dragostea acestora pentru design.

Din istoria brandului

Brandul Bobochic Paris a fost fondat în anul 2015 de către doi prieteni, Sébastien Réa și Emmanuel Mendesa, într-o cafenea din Paris. S-au schimbat multe de atunci, compania a crescut, iar clienții din întreaga lume se bucură de produsele sale. Cert e că un singur lucru a rămas același: cei doi sunt încă la conducere și nu intenționează să schimbe asta.

Brandul a câștigat popularitate mai ales mulțumită curajului cu care fondatorii acestuia au ales să afișeze canapelele sale sub Turnul Eiffel, la poalele Arcului de Triumf sau chiar lângă muzeul Louvre. O astfel de expunere a propulsat acest brand ca lider în domeniul său, cunoscut pentru creativitatea și originalitatea sa.