-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Bobochic Paris: 100% design franțuzesc

Unic, autentic și cu vibe jucăuș - acesta este brandul Bobochic Paris, ale cărui produse te cuceresc instant, indiferent de felul în care ai ales să-ți decorezi locuința.

Fă și tu cunoștință cu acest brand care-și propune să aducă magia designului său în locuința ta, fără ca tu să fii nevoit să faci un compromis între calitate și design original.

Din istoria brandului

Brandul Bobochic Paris a fost fondat în anul 2015 de către doi prieteni, Sébastien Réa și Emmanuel Mendesa, într-o cafenea din Paris. S-au schimbat multe de atunci, compania a crescut, iar clienții din întreaga lume se bucură de produsele sale. Cert e că un singur lucru a rămas același: cei doi sunt încă la conducere și nu intenționează să schimbe asta.

Brandul a câștigat popularitate mai ales mulțumită curajului cu care fondatorii acestuia au ales să afișeze canapelele sale sub Turnul Eiffel, la poalele Arcului de Triumf sau chiar lângă muzeul Louvre. O astfel de expunere a propulsat acest brand ca lider în domeniul său, cunoscut pentru creativitatea și originalitatea sa.