Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Amenajează-ți apartamentul în stilul cafenelelor în trend

Cafeneaua din centru este o „a doua casă” pentru tine?
Este locul unde te simți relaxat alături de prieteni, dar și locul în care te întâlnești cu partenerii de afaceri? În fiecare zi îți iei laptopul și petreci ore întregi în cafenea lucrând? Poate că ar fi cazul să-ți amenajezi apartamentul în stilul nonconformist și primitor al cafenelelor. Te vei bucura de aceeași atmosferă, poate chiar mult mai personalizată și mai relaxantă.

Stilul industrial

Depinde doar de tine dacă vrei o schimbare majoră, înlocuind toate piesele de mobilier, sau îți dorești doar o redecorare cu accesorii noi.
Pereții din beton cu aspect nefinisat, țevile sau cărămizile expuse conferă interiorului un aspect industrial autentic.
Pentru pardoseală folosește lemn, parchet, gresie albă sau gri, cu un model interesant.

Sfatul nostru: Transformă un perete în tablă de scris, de culoare neagră. Suprafața va fi ideală pentru mesajele scrise cu cretă pentru partenerul tău, o listă de cumpărături, meniul zilei, sau urarea de „Bun venit!” pentru invitați.

Lumina contează

Un accent deosebit trebuie pus pe corpurile de iluminat.
Becurile simple, atârnate de un cablu, tăblițele metalice și lampadarele ar trebui să te ducă cu gândul la interiorul unui atelier.

Dacă ești un fan al filmelor anilor 80, sigur că vei fi încântat de decorațiunile cu neon și indicatoarele luminoase. Designul în culori îndrăznețe ale acestor semne luminoase a atras cu succes vizitatorii în cafenele de-a lungul timpului. Aceste mici detalii fac parte din ADN-ul locurilor des frecventate de iubitorii de cafea. Dacă neoanele fragile cu tuburi de sticlă nu îți inspiră siguranță, alege decorațiunile cu LED. Vor avea același efect veritabil!

„Ai stofă” de barista

Acum îți poți muta toate întâlnirile de afaceri sau cu prietenii și „biroul din cafenea” la tine acasă. În mirosul de cafea proaspătă, pregătită de tine, vei economisi bani și te vei bucura de confort și intimitate la maxim. Interiorul casei tale va întâmpina pe oricine cu o atmosferă caldă, primitoare, plină de viaţă, muzică de calitate și o cafea bună.