-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Amenajează-ți apartamentul în stilul cafenelelor în trend

Cafeneaua din centru este o „a doua casă” pentru tine?
Este locul unde te simți relaxat alături de prieteni, dar și locul în care te întâlnești cu partenerii de afaceri? În fiecare zi îți iei laptopul și petreci ore întregi în cafenea lucrând? Poate că ar fi cazul să-ți amenajezi apartamentul în stilul nonconformist și primitor al cafenelelor. Te vei bucura de aceeași atmosferă, poate chiar mult mai personalizată și mai relaxantă.

Stilul industrial

Depinde doar de tine dacă vrei o schimbare majoră, înlocuind toate piesele de mobilier, sau îți dorești doar o redecorare cu accesorii noi.
Pereții din beton cu aspect nefinisat, țevile sau cărămizile expuse conferă interiorului un aspect industrial autentic.
Pentru pardoseală folosește lemn, parchet, gresie albă sau gri, cu un model interesant.

Sfatul nostru: Transformă un perete în tablă de scris, de culoare neagră. Suprafața va fi ideală pentru mesajele scrise cu cretă pentru partenerul tău, o listă de cumpărături, meniul zilei, sau urarea de „Bun venit!” pentru invitați.

„Ai stofă” de barista

Acum îți poți muta toate întâlnirile de afaceri sau cu prietenii și „biroul din cafenea” la tine acasă. În mirosul de cafea proaspătă, pregătită de tine, vei economisi bani și te vei bucura de confort și intimitate la maxim. Interiorul casei tale va întâmpina pe oricine cu o atmosferă caldă, primitoare, plină de viaţă, muzică de calitate și o cafea bună.