REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Alege draperiile ca un expert!

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Draperii în bucătărie, lungi și transparente sau draperii blackout pentru living și dormitor? Știm că poate fi o mare bătaie de cap să alegi piesa perfectă care să contribuie la crearea unui decor ideal, atât din punct de vedere al aspectului, cât și al funcției.

Hadnagy Tímea este un nume asociat cu birouri frumoase, cafenele și case confortabile în Ungaria. În cea mai recentă rubrică a ei pentru Bonami, ne împărtășește sfaturi utile pentru a face din amenajarea de interior un proces simplu și plăcut. Învață de la un adevărat profesionist cum să alegi draperiile!

Ce este în tendințe?

Trendurile vorbesc puțin despre draperii, iar în casele minimaliste de multe ori sunt inexistente. Cu toate acestea, draperiile, care acționează ca scuturi de intimitate, oferă mai mult decât atât. Alegerea materialelor și a culorilor determină personalitatea și atmosfera unui spațiu.

Cel mai căutat stil rămâne echilibrul dintre designul minimalist și o culoarea naturală. Prin urmare, perdelele cu modele excentrice și dinamice au trecut pe plan secund. Predomină însă materialele naturale cu ar fi inul și bumbacul.

Alege în funcție de funcție!

Înainte de a decide modelul, lungimea, materialul și culoarea draperiilor, va trebui să știi exact care va fi funcția lor. Decorativă sau practică?

Dacă ai copii mici sau animale de companie în casă de exemplu, aceste două aspecte importante îți vor influența decizia.

Culori luminoase sau întunecate?

În principiu, pentru draperiile translucide este indicat să alegi nuanțe și culori mai deschise, iar pentru cele opace poți selecta materiale grele și închise la culoare.

În timp ce în unele țări draperiile sunt un must-have, în Olanda, de exemplu, nu se supără nimeni să servească cina sub privirile celor care trec pe lângă fereastra lor.