Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

8 idei pentru un decor creativ cu lumini de Crăciun

Te pun pe gânduri interioarele decorate glamour din reviste, în timp ce tu te lupți în fiecare an cu o dezordine de luminițe încâlcite cu încăpățânare, departe de decorul perfect pe care îl visai?

Nu totul trebuie să fie însă perfect până la capăt pentru un ansamblu decorativ de efect. De aceea, îți vom arăta cum să folosești luminile pentru a crea o atmosferă irezistibil de confortabilă, chiar și din cele uneori încâlcite.

1. Sunt încurcate? E perfect!

Dacă ești un împătimit al puzzle-urilor și totuși îți dorești o decorațiune luminoasă spectaculoasă, încearcă să pui instalațiile luminoase direct într-o vază sau într-un bol de sticlă.

Se pot obține efecte impresionante dacă vaza are sticlă colorată. De asemenea, poți adăuga flacoane sau conuri de pin între lumini. Dar înceacă să nu combini mai multe tipuri. Nu uita, farmecul constă în simplitate.

2. Calendar DIY strălucitor de advent

Cu instalația luminoasă cu ace poți crea cu ușurință un calendar original (nu doar) pentru copiii tăi. Trebuie doar să decupezi forme tematice din carton colorat, să le etichetezi cu numere și să scrii un mesaj pentru fiecare zi pe spate.

Dacă te simțiți super creativ, poți crea 24 de plicuri micuțe iar în interiorul fiecăruia să ascunzi surprize plăcute. ♥

3. Poziționarea corectă are un efect amplificat

Strălucirea magică a multitudinii de lumini este potențată și mai mult prin plasarea inteligentă vis-à-vis de o fereastră sau în jurul unei oglinzi, unde numărul de lumini este multiplicat de reflexia pe suprafață lucioasă.

4. Atmosfera pentru masă

O cină la lumina lumânărilor sau o recepție cu vin poate crea o atmosferă festivă chiar și într-o seară obișnuită, din timpul săptămânii. Pentru decorarațiunile de pe pe masă, instalație cu baterii cu fir fin va funcționa de minune, astfel încât nu va trebui să te ocupi de priză sau de un cablu lung și inestetic.

Nu ai găsit încă ce cauți?

Îți dorești o altă culoare, lungime sau formă a corpului de iluminat?
Descoperă întreaga noastră colecție de lumini decorative.