Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

5 sfaturi pentru un decor de interior în nuanțe naturale

Ți-ai dorit întotdeauna o casă luminoasă în nuanțe naturale, dar ideea că întreținerea și curățarea acesteia necesită mult timp și efort te face să ai îndoieli? Secretul este să alegi piese de mobilier, accesorii textile și decorațiuni din materiale de calitate, care vor face orice interior să fie confortabil și ușor de îngrijit. Astfel de produse am selectat pentru tine.
O casă decorată și amenajată în tonuri deschise, cu un aspect natural, este potrivită pentru oricine își dorește să o aibă. ♥

1. Alege atent paleta de culori

...și ține cont de aceasta mai ales atunci când selectezi piesele de mobilier mari! Culorile dominante ar trebui să fie suficient de versatile pentru a le putea combina cu accente mai puternice.
De exemplu, albul cremos va arăta foarte bine cu gri deschis sau nuanțe de bej - aceste culori creează un aspect luminos în încăpere și se potrivesc cu toate stilurile de mobilier.

2. Dă cuvântul apoi și culorilor saturate

Completează paleta de bază cu nuanțe de pământ, cum ar fi: verde închis, roșu teracotă sau maro ruginiu! Aceste culori se pot integra în designul de interior sub formă de cuvertură în dormitor, iar în living ca pled ori perne decorative pe canapea sau draperii.

Ele „înrădăcinează” sentimentul general de confort și liniște, dar în același timp, reînvie paleta de bază.

3. Alege materiale de calitate

O selectare atentă a materialelor pentru accesoriile textile sau a tapițeriilor te va răsplăti cu ușurința de a fi întreținute sau curățate. Tapițeria din catifea, catifeaua reiată sau pielea sunt alegeri excelente, de exemplu.

Covoarele sintetice sunt ideale pentru zonele cu trafic intens, sunt ușor de curățat și vor fi apreciate în special de familiile cu copii mici.

4. Stratificarea

...cu ajutorul textilelor: draperii, perne și pături. La ferestre combină perdele și draperii cu texturi diferite: un material mai gros și unul transparent. Canapeaua va arată confortabil dacă alegi diverse materiale, precum catifea sau blană pentru fețele de pernă decorative. Trebuie doar să te încadrezi în paleta de culori prestabilită.

Dacă nu știi exact cum să le combini, aruncă o privire peste articolul nostru dedicat stratificării armonioase a textilelor. ♥

5. Accente metalice

Detaliile alămii și aurii adaugă un efect deosebit interiorului decorat în tonuri naturale. Acestea se pot regăsi pe corpurile de iluminat, pe o ramă foto, pe rama unui poster sau a unei oglinzi cu design original.

Deși metalice, aceste elemente au un efect plăcut, cald datorită nuanțelor lor. Se combină perfect cu lemnul, iarba de mare și alte materiale naturale.