-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să pregătești locuința pentru vizite

Odată cu instalarea toamnei, începe parcă și sezonul de vizite ale părinților și restul familiei, care culminează, mai ales, în preajma Crăciunului. Te întrebi cum îți poți pregăti locuința astfel încât întâlnirile cu cei dragi să aibă loc cât mai confortabil?

Nu îți oferim sfaturi despre cum să discuți cât mai... relaxat cu rudele care-ți pun multe întrebări. Știm că te vei descurca. Totuși, ți-am pregătit o selecție de produse practice, grație cărora oaspeții tăi se vor simți ca ca la ei acasă, fie că rămân doar peste noapte sau pentru mai multe zile.

1. Locurile de stat

Ți-e teamă că oaspeții tăi nu vor încăpea toți pe canapeaua ta, iar în același timp nici nu plănuiești să cumperi una mai mare?

Rezolvă problema adăugând taburete și pufuri portabile stylish pentru un confort absolut al oaspeților tăi în living. Iar atunci când nu ai casa plină, le poți folosi ca să stai pe ele în hol atunci când te încalți sau ca spații de depozitare practice.

2. Dormitul

Îți plac momentele când cei dragi te vizitează și rămân peste noapte la tine de sărbători, însă apartamentul tău cu doar un dormitor și un living - bucătărie nu prea „agreează” acest lucru? Atunci optează pentru un pat dublu în living, sub forma unei canapele confortabile.

Canapelele Karup Design sunt trendy și pot fi transformate în paturi în doar câteva secunde. Avantajul lor cel mai mare e reprezentat de futonul care nu numai că e confortabil, ci și oferă oaspeților un somn odihnitor.

Tip: Dacă ai deja acasă o canapea extensibilă, dar ai nevoie să primești mai mulți oaspeți, atunci vei aprecia o simplă saltea de tip futon. Unele pot fi pliate, iar atunci când nu dormi pe ele, le poți folosi pe post de taburete.

3. Lucruri mici care fac o diferență

Cazezi pe cineva mai mult de o noapte? Atunci asigură-te că se simte ca acasă! Pregătește un pachet de „bun venit” cu săpun aromat, un halat de baie, prosop, papuci de casă și periuță de dinți. Vei crea o atmosferă și mai primitoare dacă pui în camera de oaspeți o lumânare parfumată, luminițe drăguțe de Crăciun sau o cuvertură moale.

Folosește așternuturi confortabile și cel puțin două perne diferite pentru ca oaspetele tău să aleagă care este mai potrivită pentru nevoile sale. În plus, stratificarea prin textile te ajută să creezi o atmosferă mai cozy, mai ales pe timpul iernii. Ar fi bine să golești și un sertar, dulapul sau o parte a dulapului, astfel încât acesta să-și poată depozita hainele și alte lucruri din bagaj.

4. Masa pentru zile festive și zile obișnuite

Se știe deja că în timpul sărbătorilor casa e destul de plină - dar mai ales masa. Așa că ia în considerare investiția într-o piesă extensibilă. În acest fel, masa nu va ocupa mult spațiu în timpul anului, iar atunci când ai nevoie de mai mult spațiu, poate încăpea chiar toată familia la ea. Ține cont că o zonă confortabilă de luat masa pentru o persoană ar trebui să fie de cel puțin 60 cm lățime și 40 cm adâncime.

Dacă trebuie să alegi masa cât să încapă toate rudele, atunci inspiră-te din sfaturile noastre!

5. Bănci practice

Se poate întâmpla uneori să rămâi fără scaune atunci când pui masa pentru multe persoane. Dacă nu vrei să cumperi piese de mobilier pe care le folosești doar de câteva ori pe an, atunci alege o soluție alternativă.

Fie te poți baza din nou pe niște taburete și pufuri pe care să le folosești apoi în alte moduri, fie poți alege o bancă de design. Ocupă mai puțin spațiu în interior, iar dacă ai copii, îi poți pune unii lângă alții la masă.