100 Lei sau 400 Lei reducere la comanda ta | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Program de afiliere

Devino și tu afiliat Bonami prin rețelele 2Performant și Commission Junction (operat de către VIV NETworks), recomandă pagina și produsele noastre pentru a câștiga bani din vânzările pe care le aduci.

De ce să devii afiliat Bonami?

Ai șansa de a obține comisioane interesante de până la 6% din valoarea unei comenzi plasate pe Bonami. Înscrie-te ca afiliat pe platformele de marketing afiliat 2Performant și Commission Junction (operat de către VIV NETworks), promovează-ne produsele și câștigă bani din promovarea online.

Care sunt pașii necesari pentru a primi comision?

  • Înregistrează-te în programul de afiliere
  • Vei primi detaliile de logare în sistem
  • Îți alegi formatul dorit pentru reclamă și modul în care vrei să promovezi pe pagina ta oferta și gata!
  • Rămâne doar să comande cineva prin reclama ta, iar tu primești comision!

În urma oricărei comenzi, poți obține comision de până la 6%!

Cum vei obține comisionul?

Reclama pe care o vei plasa pe site-ul tău va conține un link unic cu ajutorul căruia se identifică vizitatorul de pe site-ul tău. Sistemele 2Performant și Commission Junction pot urmări vizitatorul până la finalizarea comenzii, astfel calculându-se comisionul tău. Acesta se achită lunar, iar suma curentă se poate verifica conectându-te la contul tău, pe platforma de afiliat.

Alte detalii importante!

Valabilitatea cookie-urilor este de maxim 30 de zile. Astfel, dacă vizitatorul site-ului tău dă clic pe banner-ul sau pe link-ul pe care îl promovezi și plasează o comandă în maxim 30 de zile, ție ți se va calcula un comision din valoarea acestei comenzi.

Compania VIV NETworks s.r.o. este operatorul autorizat al Commission Junction™ în Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România. Partenerii încheie o relație contractuală cu Commission Junction, care oferă o tehnologie unică și precisă. VIV NETworks s.r.o. plătește comisioane prin CJ și oferă sprijin partenerilor programului de afiliere Bonami.ro.

Mai ai întrebări legate de programul de afiliere? Scrie-ne la:
affiliate@bonami.ro

Ai alte idei pentru promovarea produselor noastre? Trimite-ne detaliile la:
cooperare@bonami.ro