20% reducere la comenzi peste 1000 Lei | Cod: MINUS20 →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Universal

Universal este un brand spaniol, lider în materie de covoare, prezent pe piață din 1983. Cu peste 35 de ani de experiență, un proces de fabricație atent gândit și după norme stricte, acesta ne prezintă produse de calitate care te ajută să creezi un spațiu distinct și confortabil, pe placul tău.

3 motive pentru care să alegi Universal

Brandul Universal și-a câștigat popularitatea la nivel mondial datorită abordării meticuloase a tuturor etapelor procesului de producție și a atenției acordate chiar și celui mai mic detaliu. Acest lucru este completat de respectul pentru calitate și design. Materialele utilizate sunt atent selecționate din patru țări - Spania, Turcia, India și Belgia.

Proces de producție atent
Cu propriul sistem de producție, cele mai noi utilaje și facilități de producție și depozitare complexe, se asigură un control deplin asupra fiecărei etape a procesului pentru a garanta o calitate deosebită.

O abordare completă și inovatoare
Universal are mare grijă la selectarea materialelor. Colaborând îndeaproape, designerii și tehnicienii inițiază în mod constant inovația pentru ca produsele să fie în concordanță cu tendințele contemporane.

Cu respect pentru sănătate și natură
Brandul respectă cu rigurozitate regulamentul european REACH, garantând siguranța pentru sănătate. În același timp, impactul asupra mediului este redus datorită controlului și reciclării totale a deșeurilor generate în timpul producției.

Filtre și sortare
Seria
Preț
Disponibilitate
Reduceri
Noutăți
Filtre și sortare
Preț
Disponibilitate
Sunt afișate 48 din 1665 produse