Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Trenduri de decorațiuni pentru Crăciun în anul 2021

Tradițiile de Crăciun nu se schimbă, însă trendurile în materie de decorațiuni, da! Dacă plănuiești să schimbi puțin vibe-ul festiv de Crăciunul acesta și să investești în decorațiuni noi, îți prezentăm mai jos câteva dintre trendurile actuale alese de către diverși designeri din lume.

Accent pus pe natură

Întoarcerea la natură e un trend important de foarte mult timp. Rolul principal este jucat de către materiale precum lemn, hârtie, plută, iută sau sticlă. Modelele sunt inspirate din pădure, iar ghindele, mușchiul de copac, frunzele, nucile și conurile apar ca modele pe ornamentele și decorațiunile de Crăciun.

Combină panglicile colorate cu hârtia reciclată și șnururile gri obișnuite atunci când împachetezi cadourile. În trend sunt paletele de nuanțe pământii mai calde, precum maro cafeniu, roșu pământiu, gri și tonuri închise și deschise de verde.

Un trend plin de șarm

Festiv, poetic, tineresc - acestea sunt cuvintele care pot fi folosite pentru a descrie acest trend netradițional. E plin de materiale sclipitoare și strălucitoare, precum și nuanțe pastelate. Nu vei da greș cu modele florale, ornamentele grafice delicate și dantela și volanele moderne de pe accesoriile textile.

Predominante sunt culorile precum roz bujor, ocru, maro nisipiu, galben sau roșu corai.

Acum știi care sunt trendurile de decorațiuni pentru Crăciunul anului 2021. Începe să le alegi!