Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un dining boem inspirat de peisaje exotice

Mai mult decât un decor variat. „More is more.” Și nu doar în cazul materialelor și modelelor, ci și a decorațiunilor handmade, etnice, care amintesc de vacanțele petrecute pe tărâmuri îndepărtate. Mai ales acestea sunt tipice unui interior boho. Cu cât mai exotice, cu atât mai bine.
Pe scurt - un stil pentru cei visători și nonconformiști.

Inspiră-te și citește sfaturile noastre pentru amenajarea un dining „hippie”.

Patina este apreciată

Mobilierul și accesoriile dintr-un interior boho ar trebui să arate de parcă ar fi „trăit” deja o parte din viața lor cu mult înainte de a fi incluse în decorul casei tale. În mod ideal, dacă ar da și impresia că le-ai fi descoperit la un târg de vechituri în călătoriile tale prin țări exotice. Alege mobilier realizat din lemn tropical, închis la culoare, dar și câteva piese din ratan, care să lumineze spațiul. Decorațiunile - vaze, statuete și corpuri de iluminat inspirate din arta Orientului Mijlociu, sunt un „must-have”.

Undă verde pentru articolele împletite

Scaunele din ratan sunt foarte ușoare, confortabile și au un aspect fermecător. Aparent fragile, articolele din ratan sunt însă rezistente. Ratanul - fibră lemnoasă puternică și durabilă.

Concentrează-te asupra texturilor

O masă cu blat și structură din lemn masiv poate avea un aspect încărcat, mai ales într-o cameră mică. De aceea, alege un blat din lemn combinat cu o structură metalică pentru un aer rafinat.

Trucul oglinzilor

Oglinzile decorative, mai ales cele cu rame care amintesc de mandale sau alte motive orientale, nu sunt doar accesorii practice. Acestea reflectă lumina și măresc vizual spațiul .

Culori și texturi

Diferitele texturi și forme se pot combina armonios atâta vreme cât acorzi atenție paletei de culori. De exemplu, culoarea lemnului de ulm și fața de masă ocru vor scoate în evidență vesela deschisă la culoare cu model. Deoarece aceste vase sunt piese distinctive, alege tacâmurile cu un design sobru.

Aspectul natural

Culorile calde și de pământ - cum ar fi galbenul, nisipiul, ocrul - pot fi folosite repetitiv pe suprafețe mari, dar și sub forma accesoriilor sau a decorațiunilor. În ce privește alegerea materialelor sunt recomandate inul, bumbacul și iarba de mare.

Țesăturile viitorului

Covoarele din fibre de cânepă și iută sunt antiseptice, antibacteriene, rezistente la radiațiile UV și decolorare. Culturile de cânepă industrială sunt benefice pentru regenerarea solului și nu necesită pesticide.

Jocul culorilor

Dă frâu liber imaginației artistice și creează un serviciu de masă unic și original. Poți alege chiar forme și culori diferite. Contează modelul etno, culorile pestrițe, dar mai ales iregularitatea. Important este să iasă în evidență faptul ca sunt vase artizanale, handmade. Nu vei da greș cu farfurii sau boluri din gresie și ceramică.

Ca să păstrezi mâncarea caldă

...servește-o în vase din ceramică! Ceramica preîntâmpină pierderile de căldură.

Mai multe soluții de amenajare a diningului găsești aici!