Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Noutăți în materie de mobilier pentru depozitare

Fie că locuiești într-o casă mare sau într-un apartament mic, spațiul de acasă nu este niciodată suficient. Însă acest lucru poate fi schimbat cu mobilierul potrivit pentru depozitare.

Inspiră-te din noile noastre comode, biblioteci, dulapuri, pantofare și multe alte piese de mobilier de depozitare pentru hol, camera de zi, dormitor și birou.

Mobilier pentru camera de zi

Camera de zi reprezintă locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului cu familia noastră, iar configurația și dispunerea mobilierului trebuie să fie în concordanță cu acest aspect.

Prin urmare, camera de zi ar trebui să fie mobilată într-un mod care să fie atât prezentabil, cât și suficient de confortabil pentru a face fiecare moment petrecut în ea să fie o încântare. Inspiră-te cu noile noastre comode, măsuțe TV, măsuțe tip console, biblioteci și rafturi de design.

Mobilier pentru hol

Holul este cartea de vizită a fiecărei case. Acesta este locul în care oaspeții sunt primiți, iar ceea ce văd încă de la primii pași le oferă o imagine de asamblu a întregii case.

Așadar, amenajează-ți și organizează-ți holul în așa fel încât să emane frumusețe și ordine, fiind deopotrivă practic și funcțional. Noile noastre pantofare și rafturi pentru haine sau chei oferite de brandurile La Forma, Compactor, Actona și altele te vor ajuta să îți amenajezi holul exact așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.

Mobilier pentru dormitor

De asemenea, avem o mulțime de produse noi pentru dormitor, cum ar fi noptiere, comode și dulapuri într-o varietate de culori și materiale. Nu am uitat nici de paravane pentru a asigura confortul și intimitatea.

Mobilier pentru birou

Lucrezi de acasă de ceva timp și ai nevoie de mai mult spațiu? Achiziționează piese de mobilier care te vor ajuta să îți concentrezi atenția asupra sarcinilor de lucru.

Aceste biblioteci, rafturi și comode vor asigura organizarea perfectă a tuturor instrumentelor indispensabile pentru muncă.