-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Interviu cu designerii Karolína Velešíková și Petr Pobořil

Cum abordează proiectarea designului intreior al locuințelor clienților, ce tendințe le-au atras atenția și ce este mai bine să evite atunci când amenajează un interior? Afllă informații interesante de la designerii de interior Karolína și Petr în rândurile de mai jos!

Fă cunoștință cuKarolína Velešíková și Petr Pobořil

Cei doi colaborează de doi ani consecutiv la proiecte de amenajări interioare și studii de construcție. Karolína este o visătoare, iar Petr este un realist cu picioarele pe pământ. Astfel, Karolína este șefa creativă, iar Petr completează și coordonează toate aspectele tehnice.

Designul lor reflectă cerințele clienților. Le place să lucreze în principal cu materiale naturale, beton și elemente în culori puternice. Cu toate acestea, ei încearcă întotdeauna să găsească soluția potrivită pentru ca fiecare client să-și realizeze spațiul de vis.

Care este tendința voastră preferată în materie de amenajări interioare și de ce?

În cazul nostru, nu urmărim tendințele actuale. Încercăm, în principal, să ne adaptăm la aceeași idee cu clientul, evitând în același timp combinațiile neplăcute. Fiecare are propria idee despre interiorul ideal, unde se simte confortabil, și știe ce nu-i place. Tendințele sunt bune, dar, pe termen lung, nu toate sunt complet sustenabile și pot deveni învechite în timp.

Totuși, dacă ar trebui să alegem din trendurile actuale, ar fi cu siguranță întoarcerea la culori, plăcile de format mic și formele organice ale decorațiunilor și mobilierului.

Ne place să combinăm diferite materiale și suprafețe pentru ca rezultatul să fie interesant și atemporal. Ne place să folosim elemente inedite care adaugă o notă fresh interiorului.

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii atunci când își amenajează casa și ce ar trebui să evite?

Probabil că nu este vorba de greșeli, ci mai degrabă de punctul de vedere al fiecăruia. De exemplu, oamenii cumpără obiecte fără să le raporteze la restul spațiului. De asemenea, combină prea multe culori și materiale care nu merg împreună ca un întreg. Crearea de „exponate” acasă pe rafturi și colectarea de obiecte inutile este, de asemenea, o problemă destul de comună.

În materie de design interior, apreciem simplitatea și gadgeturile practice. În proiectele noastre, nu putem renunța la plante și la materialele naturale de înaltă calitate.

Care sunt brandurile voastre preferate de decorațiuni interioare și mobilier de la Bonami?