100 Lei sau 400 Lei reducere la comanda ta | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să răcorești sau să încălzești atmosfera din cameră cu ajutorul textilelor

Căldură mare vara, frig iarna - tu cum faci față unor astfel de temperaturi în locuință? Pentru astfel de cazuri, este recomandat să ai câteva accesorii textile adecvate care să rezolve situația ușor. Culorile și materialele atent alese te ajută să răcorești sau să încălzești locuința, iar dacă vrei să știi cum, citește mai departe recomandările noastre!

Cum creezi o senzație de răcoare într-o încăpere călduroasă

Am tot așteptat cu nerăbdare lunile de vară, însă știm cu toții ce înseamnă acest lucru. De îndată ce soarele își face apariția la ferestre, temperatura din interior începe să crească, așa că avem pentru tine 3 idei despre cum să creezi o senzație de răcoare în încăpere.

1. Culori deschise

Negrul și culorile închise absorb căldura și cresc temperatura. Tocmai din acest motiv oamenii din regiunile sudice aleg haine deschise la culoare și materiale vaporoase. Ține cont de acest lucru atunci când alegi toate articolele textile. În plus, pernele și cuverturile în culori deschise creează în mod optic senzația de răcoare de care orice cameră are nevoie vara.

2. Draperii opace

Dacă vrei să iei o pauză de la razele fierbinți ale soarelui, alege draperii care te pot proteja de ele. Cele impermeabile opace sunt ideale, adesea fiind create din material opac precum catifeaua.

3. Materiale subțiri și răcoroase

Păstrează păturile moi și călduroase în dulap vara și optează pentru niște materiale adecvate pentru vară, precum bumbacul satinat sau inul . Știi ce au în comun aceste două materiale? Ambele pot regla temperatura, astfel încât nu-ți va fi cald sub ele vara și absorb bine umezeala, pielea ta fiind mereu fresh.

3. Materiale călduroase

Microplușul este fabricat din fire scurte și groase care sunt moi la atingere și țin bine de cald. La fel ca acesta, și flanela de bumbac are o structură tipică, pe care o vei alege cu drag. Nu uita de lâna merino naturală.