REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Confort garantat în living cu ajutorul articolelor textile

Livingul este una dintre cele mai importante încăperi ale casei. Este spațiul pe care îl folosim zilnic și care se transformă adesea într-un birou, sală de sport și, în unele cazuri, în barul sau cafeneaua de acasă. Prin urmare, pe lângă aspectul practic, acesta trebuie să aibă o ambianță plăcută și confortabilă.

Cel mai simplu și mai rapid mod de a crea un decor primitor și comod este să apelezi la articolele textile. Combinația de pleduri călduroase, covoare pufoase și perne cu diverse modele și texturi va asigura un aspect reconfortant, energizant, colorat și original în cameră.♥

Covorul este un accesoriu de nelipsit din casele noastre. De multe ori o cameră nu este completă fără el.

Pe lângă faptul că amplifică sentimentul de confort, covorul luptă împotriva frigului rece de pe podea și îmbunătățește proprietăților acustice ale camerei.

Probabil cel mai simplu și mai ieftin mod de a te relaxa pe canapeaua din living este să ai grămadă de perne moi, într-o varietate de culori și materiale.

Odată ce te-ai cufundat în ele, îți va fi clar că pernele sunt un MUST în living.

Pentru unii, draperiile sunt considerate accesorii demodate, alții le adoră pentru eleganța lor. Cert este că draperiile sunt accesoriile textile care, prin culoarea sau model, pot da tonul atmosferei din living.

O culoare neutră, asortată cu alte accesorii textile din living, va crea un echilibru vizual. Pe de altă parte, o culoare vie, intensă, care nu se regăsește nicăieri altundeva în cameră, înveselește decorul.