Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Confort garantat în living cu ajutorul articolelor textile

Livingul este una dintre cele mai importante încăperi ale casei. Este spațiul pe care îl folosim zilnic și care se transformă adesea într-un birou, sală de sport și, în unele cazuri, în barul sau cafeneaua de acasă. Prin urmare, pe lângă aspectul practic, acesta trebuie să aibă o ambianță plăcută și confortabilă.

Cel mai simplu și mai rapid mod de a crea un decor primitor și comod este să apelezi la articolele textile. Combinația de pleduri călduroase, covoare pufoase și perne cu diverse modele și texturi va asigura un aspect reconfortant, energizant, colorat și original în cameră.♥

Covorul este un accesoriu de nelipsit din casele noastre. De multe ori o cameră nu este completă fără el.

Pe lângă faptul că amplifică sentimentul de confort, covorul luptă împotriva frigului rece de pe podea și îmbunătățește proprietăților acustice ale camerei.

Probabil cel mai simplu și mai ieftin mod de a te relaxa pe canapeaua din living este să ai grămadă de perne moi, într-o varietate de culori și materiale.

Odată ce te-ai cufundat în ele, îți va fi clar că pernele sunt un MUST în living.

Indiferent dacă alegi un pled pentru a te înfășura când te uiți seara la un film de pe canapea sau îți place cum arată împăturit pe cotiera fotoliului, culoarea și textura acestuia va amplifica senzația de confort din living.

Pentru unii, draperiile sunt considerate accesorii demodate, alții le adoră pentru eleganța lor. Cert este că draperiile sunt accesoriile textile care, prin culoarea sau model, pot da tonul atmosferei din living.

O culoare neutră, asortată cu alte accesorii textile din living, va crea un echilibru vizual. Pe de altă parte, o culoare vie, intensă, care nu se regăsește nicăieri altundeva în cameră, înveselește decorul.