Până la -20% pentru o amenajare în stil SCANDI | Economisește azi →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Unique Furniture

Din 2007, brandul danez Unique Furniture se dedică producției de mobilier la prețuri accesibile, ținând cont de tradiție, dar și de tendințe. Produsele sunt caracterizate de funcționalitate și de frumusețea bazată pe designul danez. Echipa de specialiști selectează cele mai bune materiale pentru a crea mobilier elegant și durabil. Fie că ești în căutarea unui sistem de depozitare, a unei mese de dining sau a unor scaune, vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău.

3 motive să alegi Unique Furniture

Caracterul unic nu este prezent doar în numele brandului, ci și în designul creațiilor acestuia. Unique Furniture proiectează și produce mobilier pentru spații mici și mari pentru a te face să te simți ca acasă.

Soluții pentru fiecare spațiu
"Mobilierul unic se caracterizează prin variabilitatea sa. Cu ajutorul acestuia, poți crea un mediu confortabil și elegant care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale."

Sustenabilitate
Sustenabilitatea este prioritară în producție. Acesta este motivul pentru care majoritatea materialelor sunt certificate FSC sau OEKO-TEX.

Produse de design la prețuri accesibile
Prin colaborarea cu designeri de top, brandul oferă mobilier funcțional, simplu, dar unic, în trei stiluri: scandi, industrial și glamour, acordând o atenție deosebită designului și prețurilor accesibile.

Filtre și sortare
Seria
Preț
Disponibilitate
Reduceri
Filtre și sortare
Preț
Disponibilitate
Top oferte
Sunt afișate 48 din 166 produse