Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Soluții de iluminat de design, pentru o casă strălucitoare

Iluminatul de design nu mai este un element regăsit doar în casele arhitecților, ale artiștilor sau în hotelurile de 5 stele. Soluțiile de iluminat neobișnuite adaugă un plus de frumusețe și atractivitate oricărui interior. Ele transmit un sentiment de libertate și sunt atemporale.

Inspiră-te din această selecție de corpuri de iluminat care îți vor transforma locuința cu design-ul lor, oferindu-i flerul și aerul luxos după care tânjești.

Corpuri de iluminat în nuanțe metalice vintage

Corpurile de luminat suspendate cu look vintage, inspirate din anii ’60, ’70 sau ’80 vor asigura imaginea atemporală a
design-ului.

Cele mai populare sunt bronzul, argintiul sau auriul - nuanțe care simbolizează luxul.

Toate sunt bogat decorate și pot fi amplasate ca și corp de iluminat suspendat principal în living sau chiar deasupra mesei de dining.

Completează look-ul lustrei cu o aplică de perete

Aplicele de perete sunt piesele perfecte pentru a complementa o lustră. Alege piese care sunt realizate din același material ca și aceasta.

Totuși, când vine vorba de design, monotonia trebuie evitată cu orice preț. Combinația dintre câteva stiluri va arăta pe cât de remarcabil, pe atât de frumos.

O veioză ca o decorațiune

De mult apuse sunt zilele când lustra era singurul obiect care lumina o încăpere. Astăzi avem o mulțume de opțiuni dintre care putem alege.

Spre exemplu, poți merge pe varianta unei piese cu dublu rol: spre exemplu, o lampă de design, care va oferi atât lumină, cât și un plus de stil interiorului, servind și rolul unei decorațiuni. O poți așeza pe o măsuță de cafea, lângă televizor, pe o comodă cu sertare, pe podea sau... absolut oriunde dorești.

Nu ai găsit nimic pe gustul tău? Aruncă o privire la alte peste 1.600 de corpuri de iluminat!