Până la -15% pentru baie | Economisește azi →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

simplehuman

În viața de zi cu zi există întotdeauna loc pentru optimizare și perfecționare. Acesta este motto-ul brandului simplehuman, care se străduiește să aducă inovații noi și extrem de eficiente pentru produsele de uz casnic esențiale încă din anul 2000. Împreună cu tehnologia în continuă evoluție, ne propune moduri mai simple și mai rapide de a ne îndeplini sarcinile zilnice considerate banale, dar necesare.

3 motive pentru care să alegi simplehuman

simplehuman are viziunea că există loc de îmbunătățire în fiecare zi. Prin urmare, în anul 2000, și-a propus să aducă inovația de înaltă performanță la îndeplinirea activităților necesare, din rutina noastră zilnică. Brandul este literalmente preocupat de perfecționare și propune ajutoare neconvenționale, dar și cu adevărat utile, prin intermediul noilor tehnologii.

.

Tehnologie și materiale inovatoare
Simplehuman a început o călătorie neîntreruptă de perfecționare și invenție. De aceea produsele promovează materialele de calitate și tehnologii interesante.

Obsesia pentru calitate
Când vine vorba de calitate, simplehuman nu face compromisuri. Finisajul și micile detalii sunt perfecte. Testarea amănunțită a funcționalității și a durabilității produsului este o chestiune de la sine înțeleasă.

Sustenabilitatea și performanța se îmbină
Scopul brandului este de a maximiza performanța, limitând în același timp deșeurile. De aceea, creează doar produse de care oamenii au nevoie cu adevărat, care au o durată de viață lungă și care pot fi reciclate sau compostate.

Filtre și sortare
Disponibilitate
Seria
Preț
Reduceri
Noutăți
Filtre și sortare
Sunt afișate 48 din 97 produse