Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Material: plastic și versiunea lui reciclată

Când spui mobilier din plastic, te gândești la scaunele și mesele de grădină tipice anilor ’90, care nu arătau nici bine și nu erau nici de calitate?
Nu te lăsa influențat de stereotipuri și încearcă să descoperi avantajele acestui material.

De fapt, plasticul are un potențial care merită să fie descoperit și de tine. Inspiră-te din această selecție cu accesorii interesante și mobilier nepretențios, în toate culorile ♥

Caracteristici și beneficii

A trecut ceva vreme de la invenția primului plastic produs sintetic și numit bachelită în anul 1909, iar de atunci este considerat un material revoluționar și folosit zilnic de noi toți. De ce este atât de popular?

Designerii creativi l-au plăcut mai ales pentru flexibilitate. Metoda rapidă de producție și natura materialului le permit să transforme chiar și cele mai îndrăznețe modele de accesorii și piese de mobilier în realitate.

Întreținerea și curățarea simplă, greutatea redusă, dar și rezistența la microorganisme și umiditate sunt cele mai mari avantaje ale acestui material.

Ideal pentru uz exterior

Datorită rezistenței la schimbările frecvente de temperatură, menținerea culorii chiar și după expunerea prelungită la lumina soarelui, dar și întreținerii ușoare, produsele din plastic sunt perfecte pentru grădini și terase.

Pe noi ne-au încântat covoarele, pernele și pufurile Fab Hab fabricate din sticle de plastic reciclate. Această abordare lăudabilă este dovada că și accesoriile din plastic pot fi produse în mod ecologic.♥

Combinații reușite

Plasticul se combină cel mai des cu sticla sau metalul rezultând o fuziune futuristică și elegantă. Dar și mai puțin obișnuita alăturare cu lemnul are farmecul ei.

Sfat: Dacă intenționezi să combini plasticul și lemnul masiv, evită nuanțele distincte și alege tonuri de culoare din același spectru.

Sfat: Reciclează resturile alimentare

Știai că poți fertiliza grădina sau plantele de apartment cu resturile alimentare reciclate? Poți obține compost la tine acasă, pe balcon sau în bucătărie.

Recipientul pentru compost transformă deșeurile organice în îngrășăminte naturale de înaltă calitate pentru cultivarea plantelor.

Plantele și culturile tale de legume vor crește sănătoase și rezistente în fața dăunătorilor. ♥