-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Totul pentru somnul tău perfect

Dormitorul este încăperea unde ziua ta începe și se încheie. Și deși această încăpere este de departe cea mai importantă pentru corpul nostru, de multe ori ea e trecută cu vederea când vine vorba de mobilarea unei locuințe.

Din acest motiv am ales pentru tine cele mai confortabile paturi și cele mai calitative lenjerii de pat - astfel, te vei putea bucura de o atmosferă comodă și primitoare, respectiv de un somn mereu bun și odihnitor.

Paturi tapițate

Paturile tapițate arată elegant, chiar luxos, oferindu-ți un nivel înalt de confort. Tăbliile lor sunt moi, așadar perfecte pentru a te sprijini de ele atunci când te uiți la TV sau când citești.

Spre deosebire de materialele solide, țesăturile sunt ceva mai dificil de curățat. Pe de altă parte, ele aduc un plus de confort și culoare în interiorului - caracteristici în care materialele tradiționale nu excelează.

Paturi din lemn masiv

Lemnul masiv - și automat și paturile din acest material - este atemporal și își păstrează calitatea, respectiv look-ul unic. Cele mai mari avantaje ale unui astfel de pat sunt stabilitatea, rezistența și durabilitatea.

Mulțumită acestor proprietăți, îți vor fi alături mulți ani. Pe deasupra, cu timpul își pot îmbogăți look-ul prin dobândirea unei patine autentice, modificându-și ușor nuanța și textura.

Paturi în stil japonez

Stilul japonez este definit de simplitate, minimalism și linii curate. Paturile sunt joase, fiind alcătuite în general dintr-un cadru completat cu o saltea subțire, realizată din materiale naturale. Această combinație este ideală pentru astmatici sau cei ce suferă de alergii.

Nu ai găsit piesa potrivită?
Aruncă o privire peste toate produsele destinate dormitorului!