20% reducere la comenzi peste 1000 Lei | Cod: MINUS20 →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Mostre de tapițerie
livrate la tine acasă

Dorești să fii sigur de nuanța exactă a tapițeriei canapelei sau a patului? Te interesează cât de plăcut la atingere va fi noul fotoliu și dacă se va asorta cu canapeaua pe care o ai deja acasă? Comandă mostre de tapițerie livrate direct la tine acasă!

Iar dacă ne trimiți mostrele comandate înapoi, îți vom rambursa banii pentru ele.

Vezi mostrele

O selecție mare de mostreAlege dintre zeci de mostre de tapițerie de mobilier! Printre acestea vei găsi diferite tipuri de țesături, precum și piele și imitații ale acesteia.
Livrare acasăLivrăm mostrele la adresa aleasă.
4 săptămâni pentru returPuteți vedea și testa mostrele acasă, în liniște. Ați la dispoziție 28 de zile pentru a le returna.
Banii înapoiAi returnat mostrele la timp și în condiții bune? Îți vom rambursa prețul integral al mostrelor.

Cum funcționează?

Alege mostrele care îți plac

Adaugă în coșul de cumpărături mostrele de tapițerie selectate din catalogul online de mostre, așa cum ai face cu orice alt produs. Într-un pachet încap până la 15 mostre de tapițerie diferite.

Ai posibilitatea de a alege livrarea la tine acasă. Costul de expediere este același ca și în cazul produselor mici, cum ar fi lumânările, de exemplu.

Uită-te la ele

Uită-te acasă la mostrele de tapițerie, examinează nuanța la lumina zilei, testează dacă se simt bine la atingere etc. Acest lucru îți va oferi o imagine de ansamblu mai bună.

Primește-ți banii înapoi

Trimite mostrele înapoi la noi și îți vom rambursa prețul integral. Condiția este să fie în stare bună și să fie returnate în termen de 4 săptămâni de la livrare.

Instrucțiunile integrale despre cum poți returna mostrele pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente din josul paginii.

Întrebări frecvente

Cât de mari sunt mostrele?

Mostrele au o dimensiune de aproximativ 10 × 15 cm. Ți le vom livra într-un plic de carton C5, adică 22,9 × 16,2 × 2,5 cm.

Cât costă o mostră?

Toate mostrele de tapițerie au un preț standard de 30 Lei / bucată. Dacă ne returnezi mostrele în starea lor originală, îți vom rambursa prețul integral al acestora.

În ce caz îmi voi primi banii înapoi pe mostre?

Dacă ne returnezi mostrele, îți vom rambursa prețul integral. Trebuie doar să îndeplinești două condiții:

- mostrele nu trebuie să fie deteriorate în niciun fel; - trebuie să trimiți mostrele înapoi la Bonami în termen de 4 săptămâni de la livrare.

Trimite înapoi mostrele așa cum ai returna orice altă comandă mai mică.

Cum trimit mostrele înapoi la Bonami?

  1. Printează și completează formularul de retur (găsești linkul către el în e-mailul de confirmare al comenzii tale sau aici) sau măcar scrie numărul comenzii și numărul contului în mod clar pe hârtie. Te rugăm să incluzi în plic formularul de retur sau hârtia completată alături de mostre.
  2. Împachetează totul atent. Pachetul pregătit poate fi trimis gratuit după cum urmează:


Retur cu Fan Courier
Un curier Fan Courier va veni la tine acasă, îți va ridica coletul și ni-l va aduce. Toate acestea în mod gratuit. Poți comanda colectarea pachetului cu Fan Courier prin acest link.
În cazul în care ai probleme la comandarea unui curier, te rugăm să contactezi departamentul nostru de Relații cu clienții.

În cât timp îmi voi primi banii înapoi?

În mod standard, vom trimite banii înapoi în termen de 14 zile de la primirea mostrelor. Îți vom trimite banii în contul din care ai plătit pentru mostre.

Ai nevoie de ajutor pentru returnarea mostrelor? Contactează departamentul nostru de Relații cu clienții

Asistență clienți +40 312 294 753 / în timpul zilelor lucrătoare de la 8:00 la 17:00
whatsapp  +420 232 005 040
chat online (disponibil în partea dreaptă jos a ecranului)