Până la -25% la articole pentru living | Economisește azi →
Avem o nouă aplicație | Descoperă-i avantajele →
40 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

MiaCara

Brandul MiaCara ne propune accesorii pentru animale de companie. În anul 2011, brandul a fost creat de Sebastian Zweig, pe baza unei abordări holistice, conform căreia produsele trebuie să fie funcționale, de calitate, dar și atractive din punct de vedere estetic. Gama largă de produse include paturi, ansambluri de joacă și odihnă, boluri și multe alte accesorii pentru patrupede răsfățate.

3 motive să alegi MiaCara

Sebastian, fondatorul brandului, are mulți ani de experiență în managementul de top al unor branduri internaționale, unde a dobândit know-how în ceea ce privește umpluturile speciale și țesăturile de înaltă calitate, durabile și ușor de curățat. Dragostea pentru animale se reflectă în fiecare dintre produsele create de el, motivându-l să caute constant noi modalități de îmbunătățire.

Inovație
Produsele se remarcă de la prima vedere prin designul lor distinctiv și atemporal. În același timp, acestea sunt concepute pentru o funcționalitate maximă.

Calitate
Selectarea atentă a celor mai bune materiale și prelucrarea lor precisă reprezintă o prioritate pentru brandul MiaCara.

Pasiune
Brandul se concentrează nu numai pe cele mai mici detalii de producție, ci și pe caracterul sustenabil. De aceea, majoritatea produselor provin din Europa, îndeosebi din Germania.

Filtre și sortare
Seria
Preț
Disponibilitate
Noutăți
Filtre și sortare
Preț
Disponibilitate
Sunt afișate 48 din 194 produse