15% reducere folosind codul FEBRUARIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Marckeric

Marckeric a intrat pe piață în 1996 cu scopul de a aduce cele mai noi tendințe de design în locuințele clienților săi, la prețuri foarte accesibile. Cu o gamă variată de produse de la acest brand spaniol, îți poți mobila cu ușurință orice încăpere în stilul care-ți place.

3 motive să alegi Marckeric

Marckeric monitorizează tendințele actuale și aduce în mod regulat pe piață produse noi. Oferta brandului este cu adevărat variată. De exemplu, vei găsi comode din lemn masiv de pin, dulapuri cu design geometric modern, paturi drăguțe sau scaune tapițate frumos colorate.

O varietate de produse
Cu produsele Marckeric, îți poți mobila cu stil toate încăperile, de la zona de dining, la living, dormitor și camera copiilor.

Stiluri pentru toată lumea
Modern, industrial, rustic, mediteranean, scandinav... Indiferent de stilul pe care îl preferi, poți alege întotdeauna ceea ce se potrivește cu gustul tău.

Produse originale și accesibile
În cadrul companiei Marckeric, credem că toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a-și mobila locuința cu mobilier cu un design original. De aceea, vei găsi întotdeauna piese excepționale la un preț avantajos.

Filtre și sortare
Seria
Preț
Disponibilitate
În stoc
Reduceri
Noutăți
Filtre și sortare
Preț
Disponibilitate
Sunt afișate 48 din 325 produse