-20% la canapelele din stoc folosind codul CANAPELE20 | Economisește azi →
Primăvara acasă și în aer liber | Inspiră-te →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Lyon Béton

Studioul francez de design Lyon Béton creează mobilier și accesorii ingenioase din beton, care, spre deosebire de alte materiale, necesită un proces de creație cu totul diferit. Brandul se inspiră constant atât din mediile urbane, cât și din stilurile de design global, cum ar fi Brutalismul, Bauhaus și Art Deco.

3 motive să alegi Lyon Béton

Brandul Lyon Béton este axat pe beton - un material versatil cu multe proprietăți practice. De mai bine de 10 ani, în colaborare cu designeri îndrăzneți, brandul ne prezintă mobilier și accesorii cu design unic în care betonul joacă un rol principal.

Un design original, cu un aer retro.
Deși betonul poate părea brutal, Lyon Béton oferă produse cu un aspect elegant, original, dar și provocator în același timp.

Cu accent pe sustenabilitate.
Lyon Béton se distinge în mod fundamental de mobilierul de unică folosință. De la designul propriu-zis până la construcția mobilierului, se asigură că produsele sale rezistă mulți ani.

Inspirat de stilul industrial.
Jean Prouvé, Frank Lloyd Wright, Le Corbusier sau Charlotte Perriand. Aceasta este doar o scurtă listă de personalități de la care Lyon Béton se inspiră atunci când își proiectează produsele.