Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Decor feeric și confort în Transilvania

Aspirațional, nepretențios și incluziv am descrie felul în care cabana Loft Treehouse este decorată.

Amplasamentul, vederea către munții Retezat, frumusețea locului au fost inspirația pentru alegerea culorilor, texturilor și atmosferei pe care proprietarii au dorit să o creeze pentru ca oaspeții să experimenteze confort, simplitate și funcționalitate.

Inspiră-te și descoperă câteva sfaturi practice de amenajare dacă vrei să-ți decorezi cabana sau casa de la țară.

Stilul de amenajare ales

Este un mix între stilul scandinav și modern, cu o estetică modernă, curată, dar cu respect pentru păstrarea detaliilor clasice și atemporale.

Lumina a jucat un rol fundamental pentru atmosfera căsuței, ea fiind unul dintre cele mai importante elemente pentru a defini stilurile pe care le-am abordat.

Elementele cheie au fost cele mai aproape de natura: mobilier din lemn, în starea lui naturală, (dar și vopsit alb pentru contrast), decorațiuni în culori calde sau pământii și articole textile în culori îndrăznețe pentru a echilibra și completa atmosfera. Am vrut totodată să folosim materiale reciclabile, iar pentru acoperișul și pereții căsuței am ales lâna ca izolație.

Produsele alese de la Bonami

Bonami are o gamă vastă de produse și am avut de unde alege. Designul este o experiență emoțională, așadar am ales decorațiuni și accesorii textile care transmit emoții sau care contribuie la o stare de spirit. Afinitatea mea pentru vaze din ceramică și texturi precum catifeaua sau teracota se regăsește în întregul „tablou”.

Au contribuit la amenajare și produse care doar vizualizate nu au o importanță majoră, dar care cu siguranță contează, cum ar fi un set de lenjerie de pat de calitate sau un covor atent ales.

Lumina naturală aduce natura în interior

Cred ca nu aș putea să îmi imaginez această locație fără lumina naturală. Geamurile mari prin care pătrunde lumina aduc natura in interior, fiind astfel în armonie cu mediul care o înconjoară. Lumina îți permite să te simți în vacanță, îți deschide fereastra către o vedere extraordinară, la propriu și la figurat. Oricât de frumos decorat, un spațiu fără lumină naturală ar fi fără viață.

Tips and tricks de arhitect

Nu putem nega faptul că decorarea casei aduce multă bucurie, dar poate fi și incredibil de descurajantă deoarece posibilitățile par a fi nesfârșite.Sunt însă câteva aspecte de luat în calcul:

1. Folosește pe cât posibil mai multe surse de iluminat deoarece aduc o altă dimensiune unui spatiu.

2. Optează pentru o paletă singulară de culori pentru a unifica. Nu amesteca prea multe nuanțe, dar alege și culori calde.

3. Nu trebuie să înlocuiești mereu piesele de mobilier sau decorațiunile. Uneori doar schimbându-le locul le poți reda importanța care li se cuvine.