Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Stilul eclectic în dormitor


Unde alte stiluri de interior nu au îndrăznit să se instaleze, atunci decorul eclectic este binevenit. Un dormitor exploziv!
Eclectismul nu impune restricții și presupune o simbioză de culori, texturi, stiluri și forme, fiind binevenit oricând, în orice locuință. Deși, poate părea un peisaj haotic, în spatele acestei impresii se află eleganța, inspirația și ordinea în funcție de fiecare personalitate în parte.

Un dormitor jucăus, ce ne permite să explorăm laturile artistice prin diferite combinații condimentate cu diverse accesorii nonconformiste.

De ce te îndrăgostești de el?

Datorită stilurilor și combinațiilor îndrăznețe de tipare și texturi dormitorul tău va fi distinctiv și unic.

Stilul eclectic este ideal pentru cei cărora le place să iasă din anonimat!

Cum să ai un dormitor eclectic?

Noi am ales combinații îndrăznețe de mobilier și decorațiuni pentru tine. Acum tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele care îți fac cu ochiul.

Alege un element distinctiv sau o piesă de mobilier în jurul căreia vei crea o adevărată instalație de artă. Poate chiar patul, de ce nu?

Pentru acest concept lasă-te ghidat de intuiția, umorul și plăcerea ta nevinovată de a exagera. Este timpul să le scoți la iveală.