Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Chiar și un living mic poate fi un spațiu animat

Lucrurile micuțe sunt drăguțe. Acest lucru poate fi valabil și pentru un living. Mobilierul multifuncțional și culorile alese corect sunt principalele elemente care te ajută la crearea unui spațiu practic și confortabil. Noi îți oferim câteva sfaturi care te ajută să valorifici fiecare centimetru al încăperii pentru a te simți mereu bine și relaxat în livingul tău.

Profită la maxim de tot spațiul

Taburetele și măsuțele cu spațiu de depozitare, sunt piese de mobilier recomandate pentru o cameră cu un spațiu limitat. Mobilierul multifuncțional, cu design original, îți face viața mai ușoară.

Pe perete

Folosește ingenios spațiul de pe perete instalând rafturi și etajere.

Canapea varabilă

Canapeaua extensibilă este un absolut must. Este ideală în fața televizorului și, dacă o alegi corect, poate chiar să înlocuiască patul. Dacă are și spațiu de depozitare vei avea loc pentru pături, pleduri și alte lenjerii de pat.

Canapeaua extensibilă nu este doar pentru dormit. Când vei organiza o seară de filme la tine în living se va dovedi a fi locul perfect de șezut pentru vizionare.

Cauți mai multă inspirație?