Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Gazzda

3 motive să alegi brandul Gazzda

Misiunea brandului Gazzda este de a proiecta mobilier care să ajute clienții să-și amenajeze o casă în care să se întoarcă cu plăcere - una mai frumoasă, mai aerisită și plină de energie. Se bazează pe materiale naturale de înaltă calitate și pe designuri care rezistă în timp. Principalii designeri ai brandului sunt designerii recunoscuți la nivel internațional, Salih Teskeredzic și Mustafa Cohadzic. Dacă dorești mobilier care nu doar arată bine, ci și care este și rezistent, Gazzda e alegerea perfectă.

Design recunoscut la nivel internațional
În gama Gazzda găsești multe produse care au primit premii pentru designul lor original, cum ar fi Red Dot Design Award, BIG SEE Product Design Award sau iF Design Award.

Măiestrie
Gazzada este un brand originar din Bosnia și Herțegovina, o țară cu o lungă tradiție în domeniul mobilei. La această fundație, brandul adaugă o estetică contemporană și împinge limitele meșteșugului cu ajutorul celor mai buni dulgheri. Gazzada este originar din Bosnia și Herțegovina, o țară cu o lungă tradiție în domeniul mobilei. La această fundație, brandul adaugă o estetică contemporană și împinge limitele meșteșugului cu ajutorul celor mai buni dulgheri.

Atenție față de natură
Lemnul masiv, puternic și durabil de stejar este un material tipic pentru brandul Gazzda. Pentru producție se folosește numai lemn cu certificat FSC din păduri gestionate în mod sustenabil.

Filtre și sortare
Disponibilitate
Seria
Preț
Reduceri
Filtre și sortare
Seria
Preț
Disponibilitate
Sunt afișate 48 din 196 produse