Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Florile artificiale revigorează designul interior

Este adevărat că, până de curând, florile artificiale erau considerate mai degrabă de prost gust, însă nu mai este cazul. Florile artificiale revin în forță și de multe ori arată atât de natural, că nici nu le putem distinge de cele reale. Sunt din ce în ce mai dorite în decor, oferind stil, lux și atemporalitate.

Avantajele florilor artificiale

Pe lângă faptul că arată ca florile naturale, nu necesită aproape deloc întreținere. Nu trebuie să le uzi sau să le replantezi și nu se ofilesc vreodată. Trebuie doar să le ștergi de praf din când în când. Sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Însă cel mai mare avantaj al lor este că sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii, dacă sunt șterse de praf în mod regulat.


Unde poți pune florile artificiale?

Când le cumperi, poți alege dintre plante de interior, plante suculente, plante de grădină și chiar flori tăiate. Crenguțele sunt, de asemenea, o alegere bună - arată foarte bine aranjate într-o vază înaltă. Dacă vrei ca aranjamentele tale de flori artificiale să arate cu adevărat naturale și vibrante, adaugă câteva elemente naturale lângă. De exemplu, fire de iarbă, crenguțe sau pietricele.

Florile artificiale puse în jardiniere sunt, de asemenea, populare - nu trebuie să le plantezi în fiecare an, deci sunt foarte practice. Florile artificiale sau uscate puse în coronițe sau ghirlandesunt, și ele, la fel de practice. Arată minunat mai ales în ghirlandele de toamnă pentru ușă sau masă.


Inspirații similare