Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Drumul către o alimentație sănătoasă începe din copilărie

Angelica Tudor. Iunie

Obiceiurile alimentare sănătoase și corecte, se învață încă din primii ani de viață. Părinții sunt cei ce trebuie să îi îndrume pe copii, încă de la cele mai mici vârste, despre principiile unei alimentații sănătoase și beneficiile ei pe termen lung.

Bonami îți stă alături și îți oferă ție și celor mici, ustensilele necesare pentru a pregăti ușor și amuzant rețete delicioase în bucătărie. ♥Nu uita să îi implici pe cei mici în toate activitățile legate de mâncare. Astfel, copiii vor deveni mult mai responsabili și conștienți de toate aspectele care țin de o alimentație sănătoasă.

Oferindu-le ustensile potrivite pentru mâinile lor mici, vei sta și tu liniștit si el se va concentra mai bine pe ce are de făcut. Alege boluri din lemn sau plastic atunci când cel mic este ajutorul tău în bucătărie.

Un șorț de bucătărie este foarte practic și va face ca timpul petrecut în bucătărie să fie extrem de distractiv pentru micuții pasionați de gătit.

Ne aducem bine aminte, încă din copilărie, cum mereu eram curioși ce bunătăți făceau mamele sau bunicile noastre în bucătărie.


Din momentul în care copiii ajung să aibe astfel de curiozități, putem ușor, să îi atragem în această lume a gătitului, ceea ce înseamnă că pot fi un real ajutor în bucătărie.

Alege pentru el rețete ușor de pregătit și ustensile ușor de manevrat.

Alege veselă special creată pentru copii, ce va stimula apetitul culinar și celor mai mofturoși năzdrăvani.

Descoperă mai multe rețete și alege produse practice în bucătărie