REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să amenajezi un dormitor minimalist și cozy cu Alice Cavaleru

Un dormitor minimalist nu înseamnă neapărat un spațiu plictisitor, sumbru sau lipsit de viață. Poate fi simplu, frumos, funcțional și confortabil. Poate fi locul în care te simți cel mai bine. Un spațiu în care să te refaci, să te relaxezi și să reflectezi.

Alice Cavaleru, creatoare de conținut pe Instagram, sau mama Zorei, cum îi mai place să se numească, este, fără îndoială, pasionată de frumos, iar asta se vede inclusiv în dormitorul ei minimalist pe care te invităm să îl descoperim împreună!

Dormitorul nostru, la fel ca restul apartamentului, este amenajat în stil minimalist. Am ales materiale cu texturi diferite pentru un vibe fresh, modern. Avem piatră naturală, tapet negru, lemn, beton, sticlă și in. Unele produse completează stilul dormitorului, cum ar fi măsuțele de beton și lemn folosite drept noptiere, iar restul accesoriilor aduc un vibe cozy.

Optează pentru materiale naturale

Alice a reușit să completeze vibe-ul cozy cu lenjeria de in, care a devenit și preferata ei. Îi plac materialele naturale, inul fiind materialul său favorit.

„Feelingul e ca o îmbrățișare mult așteptată. Brandul Linen Tales are o calitate superioară și o paletă variată de culori.”

Accesorii funcționale, dar estetice

În afară de materiale naturale, accesoriile sunt cea mai bună modalitate de a adăuga farmec unei camere minimaliste confortabile. Un „accesoriu" este considerat ca fiind orice lucru care adaugă valoare estetică unei încăperi.

În unele cazuri, poate avea și un fel de scop funcțional, dar acest lucru nu este întotdeauna necesar. Dacă nu știi ce fel de accesorii să adaugi în cameră, iată câteva idei de la Alice:

Boxa cu Bluetooth, lampa de citit și difuzorul sunt gadgeturile preferate în jurul patului. Pe lângă funcționalitatea lor, design-ul joacă și el un rol important. Completează perfect stilul minimalist și modern pe care îl dorim de la spațiul nostru.

Oaza ta de relaxare

Un spațiu minimalist se concentrează pe funcționalitate și urmează cu strictețe expresia „less is more”. Alice păstrează în dormitor doar lucrurile care îi plac cu adevărat, ea fiind de părere că dacă îl aglomerezi inutil, îți poate crea o senzație de neliniște.

„Ai nevoie în dormitor doar de lucruri care să te invite la liniște și odihnă. Alege întotdeauna materiale naturale! Fie că e vorba de lenjeria de pat, pled, covor sau perdele, materialele naturale dau un vibe cozy, dar și un plus de stil.”