Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

De ce să alegi articole textile monocrome pentru dormitor

Lenjeria de pat cu model este frumoasă, fără îndoială, dar există riscul de a te plictisi de ea după o perioadă sau nu va mai fi trendy.
Dacă ești un iubitor al simplității și al stilului rafinat, vei aprecia o lenjerie de pat într-o singură culoare, de care nu trebuie să-ți faci griji că te vei plictisi în timp. Care sunt avantajele? Descoperă-le mai jos!

Este atemporală

În fiecare an apar noi tendințe și putem schimba modelele chiar și în funcție de sezon. Primăvara, îmbrăcăm patul într-un model floral, în timp ce iarna în carouri. Dacă alegi o lenjerie de pat monocromatică, nu va trebui să îți faci griji dacă dormitorul tău este în trend. O lenjerie de pat într-o singură culoare este atemporală și se potrivește în orice situație.

Se combină ușor

Lenjeria de pat monocromă este ușor de combinat cu alte accesorii textile. Lenjerie de pat roz cu cearșafuri verzi și perne mov? Nimic nu este imposibil. În plus, este mult mai ușor de combinat cu interiorul. Astfel, nu trebuie să verifici dacă modelul de pe lenjeria de pat se potrivește cu tapetul sau cu noul tablou.

O culoare, mai multe texturi

Joacă-te cu materialele! Liniile curate și simplitatea lenjeriei de pat monocrome ar trebui să fie susținute de un material de calitate care să iasă în evidență pe pat și să-i dea un aspect frumos. Materialele naturale, cum ar fi bumbacul, inul sau mătasea, sunt cele mai potrivite pentru un somn bun.

Accesoriile de pat, cum ar fi perne decorative, cuverturi și pături, alege-le din materiale diferite. Cuvertura poate fi din microfleece, o pernă catifelată, iar cealaltă cu ciucuri. Experimentează! Materialele cu texturi diferite aduc o notă originală patului.

Accesorii cu modele

Pernele decorative pot fi cu modele. Lenjeria de pat într-o culoare deschide spațiul pentru o gamă largă de accesorii. Atunci când nu ești limitat de modelul lenjeriei de pat, ai mână liberă. Îmbogățește-ți patul cu câteva piese cu modele de design, pe care le poți varia în voie.

Culoarea potrivită

Culorile au efect asupra stării noastre. Gândește-te bine cum vrei să arate dormitorul tău înainte de a cumpăra o lenjerie de pat nouă, monocromă.

Semnificația culorilor:

• alb - puritate
• galben - căldură
• roșu - energie și iubire
• roz - romantism și tandrețe
• mov - creativitate
• verde - armonie
• albastru - calm și relaxare
• maro - siguranță
• gri - atemporalitate
• negru - eleganță

Îți dorești mai multă inpirație și mai multe lenjerii de pat, perne sau cuverturi?