-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Multe straturi de articole textile pentru un decor confortabil

La fel cum toamna trebuie să ne îmbrăcăm cu mai multe straturi de haine pentru a ne încălzi, așa și locuința trebuie să dispună de o varietate de accesorii textile pentru a fi mai primitoare și călduroasă. De la blănuri și până la pleduri, toate creează o atmosferă mai cozy în casă. Nimic nu este mai plăcut decât să vii înfrigurat de afară și să te scufunzi în multitudinea de perne și pături din locuința ta.

Pentru iubitorii de confort și de lucruri frumoase

Acest stil se va potrivi perfect în casele din mediul rural, în apartamentele aerisite, dar și în camerele micuțe dintr-un cămin studențesc.

Este perfect pentru iubitorii de natură și pentru cei ce pun confortul pe primul loc. O locuință sigură, călduroasă te încarcă de energie și te binedispune.

Livingul și dormitorul sunt cele mai potrivite camere

Dormitorul și livingul sunt cele două camere perfecte pentru introducerea multor decorațiuni textile. Până la urmă, acestea sunt camerele în care alegem să ne petrecem cel mai mult timp alături de cei dragi, deci confortul trebuie să fie garantat. În acest caz, uită de minimalism. Canapeaua arată mult mai bine sub o mare de perne, pleduri și blănuri.

În dormitor, articolele textile îndeplinesc nu doar o funcție estetică. Pledurile împletite pot fi întinse pe pat, astfel încât să protejeze de praf lenjeria de pat și să fie folosită ca un strat suplimentar în timpul nopților mai reci.

Variații de confort și simplitate structurată

Nu te poți decide dacă preferi un pled împletit din lână merino sau o pătură pufoasă din bumbac? Le poți folosi cu încredere pe amândouă. Aici, cu cât sunt mai multe piese, cu atât mai bine. Astfel, poți combina stiluri și modele diferite de țesături pentru a crea un efect vizual fascinant. Dacă totuși dorești să obții un efect mai temperat, alege culori deschise, pastelate.

Nu trebuie să te îngrijoreze modul în care sunt aranjate, puțin haos este chiar necesar în acest context. La final, pentru un plus de confort, adaugă și câteva blănuri. O blană călduroasă pe podea va ține de cald, iar dacă dorești să o pui pe spătarul fotoliului, va oferi un aer elegant încăperii.

Acum rămâne doar să te relaxezi ♥

Acum, te poți relaxa cu o cană de ceai și o carte bună, bucurându-te de clipe speciale de liniște. Doar să ai grijă să nu încurci perna pufoasă cu micuțul animal de companie, care sigur dorește și el să se bucure de moliciunea păturilor și a pernelor.