Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Îți prezentăm un nou brand de mobilier premium: Hammel

Ai nevoie de piese noi de mobilier pentru living, birou sau hol? Descoperă acest nou brand premium cu facilități moderne de producție și cu accent pe calitate în fiecare etapă. Piesele de mobilier Hammel combină designul tradițional danez cu viziunea contemporană.

Despre brandul Hammel

A fost fondat de Verner Kristensen și Søren Didriksen în 1961 și de atunci produce mobilier de cea mai bună calitate. Piesele unice ale brandului combină cu succes și originaliate tradiția daneză în materie de design cu filozofia designului modern. Se concentrează în principal pe producția de scaune și mese dining, comode, biblioteci și mobilier pentru coridor.

Colecția Mistral

Colecția Mistral, deși concepută în 1991, este încă produsă în fabrica originală din Hammel, Danemarca. Concluzia: designul atemporal nu se demodează niciodată! Colecția include biblioteci de perete, măsuțe TV, comode și dulapuri pentru pantofi în culori moderne.

Colecția Findahl by Hammel

...se concentrează pe producția de scaune de dining și de bar. Toate sunt fabricate din lemn masiv de stejar și fag. În plus, modelele pot fi ușor combinate între ele. Dar dacă nu știi cum să combini scaunele, descoperă câteva sfaturi practice mai jos!

Edge by Hammel

Descoperă frumusețea liniilor simple în noua colecția minimalistă și multifuncțională Edge by Hammel! Acest design elegant, dar deloc complicat al dulapurilor, comodelor TV, meselor și rafturilor, emană un aer atemporal și armonios.

Dulapurile Edge sunt versatile. Îți asigură spațiu de depozitare elegant pe hol, în living, dining, dressing sau birou.

Nu ai ales? Descoperă și alte piese de mobilier de design!