Bonami Days cu până la -50% | Prelungit →
Serviciul de asistență pentru clienți este momentan indisponibil telefonic.
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Bobochic Paris

Fie că ești în căutarea unei ambianțe sofisticate și moderne sau a unui stil retro sau vintage, Bobochic Paris are câte ceva pentru fiecare! Dar nu-și pierde nimic din farmecul și autenticitatea pariziană. Produsele sale sunt disponibile într-o varietate de forme, culori și țesături și îți transformă casa într-un loc unic, în stil inconfundabil.

3 motive pentru care să alegi Bobochic Paris

Maestrul parizian al canapelelor, brandul Bobochic Paris, se remarcă printr-un design actual, materii prime de calitate și o atitudine responsabilă față de mediu. Fiecare colecție a acestui brand este autentică, iconică și are un mesaj unic.

Sustenabilitate
Bobochic Paris caută în mod constant metode de a realiza mobilier nu doar de design, ci și sustenabil Și nu sunt doar vorbe în vânt - brandul promovează în mod activ produsele artizanale locale și are o gamă largă de piese certificate FSC, dovedind că materialele provin din păduri atent gestionate.

Design autentic
Brandul este impulsionat de dorința de a promova tradiția franceză. Este mândru de originile și istoria sa. Înconjurat de piese Bobochic Paris, te vei simți cu siguranță special. Aceste produse sunt rafinate, cu un design francez autentic și se remarcă nu doar vizual, ci și funcțional.

Calitate
Încă de la înființare, în 2015, Bobochic Paris a creat toate piesele sale de mobilier cu pasiune și la standarde înalte, pentru a satisface orice așteptare. Investește totul în experiențe deosebite pentru cumpărători și declară cu entuziasm că cea mai mare inspirație a sa vine chiar de la clienții săi.

Cumpără în funcție de categorie

Filtre și sortare
Bonami Days
Seria
Preț
Disponibilitate
Filtre și sortare
Preț
Disponibilitate
Sunt afișate 48 din 729 produse