Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Vara prin lume: un decor aerisit inspirat de stilul nordic

Sunteți un admirator al țărilor nordice precum Suedia, Norvegia sau Danemarca? Ați putea iubi cu ușurință stilul scandi care le este tipic.
Un stil modern care include piese de mobilier variabile, liniile simple, spații aerisite și luminoase. O astfel de amenajare puteți obține cu ajutorul creațiilor propuse de House Nordic.

Se termină în 14 zile
Vara prin lume: Scandinavia

Odă luminii

Odată ce ne îndreptăm spre Cercul Arctic, vom putea admira stilul inconfundabil de design interior caracteristic: stilul scandi.

Pentru locuitorii din această parte a lumii, casele sunt amenajate minimalist, nu sunt deloc aglomerate, iar aspectul luminos și aerisit predomină. Cum în această zonă, locuitorii se bucură de soare doar jumătate de an, este de înțeles dorința lor de a opta pentru nuanțe neutre sau alb în amenajare.

Vara prin lume: Scandinavia

Culori de accent

Chiar dacă uneori condițiile meteorologie sunt aspre în țările nordice, nu influențează în mod negativ comportamentul localnicilor. Dimpotrivă, aceștia sunt prietenoși și gata oricând să îți ofere o ceașcă de ceai fierbinte.

Din decorul scandi nu lipsesc petele de culoare, care înveselesc atmosfera. Așadar, nu vă fie teamă să optați pentru culori puternice, cum ar fi galbenul sau roz, sau tonuri pastelate. Ele vor acționa ca un impuls, un contrast binevenit, energic și optimist.

Vara prin lume: Scandinavia

Sufletul casei

În stilul scandi un rol important îl joacă materialele naturale, de aceea nu ezitați să alegeți blănurile, decorațiunile din lemn sau coșurile din răchită. Blănurile pot fi folosite în locul covorului din fața canapelei în living sau lângă patul din dormitor.

Oamenilor din nord le place să fie înconjurați de prieteni, dar să și își petreacă timpul liber relaxându-se pe canapea, înveliți într-o pătură moale și savurând băutura preferată dintr-o ceașcă din ceramică. ♥

Inspirați-vă din alte colțuri ale lumii

Vă fascinează călătoriile și vă place să faceți cunoștință cu noi culturi și stiluri de viață diferite? Descoperim împreună locuri noi și
designul de interior într-o altă viziune.

Căldura și strălucirea hispanică

Armonia și echilibrul nipon
Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.