Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.

sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

 • Piese de design pe care nu le veți găsi în altă parte
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecare zi, o nouă ofertă tentantă
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

 • client@bonami.ro
 • |
 • +40 316 301 544
+40 316 301 544
Mobilier Fiecare zi, este o zi bună pentru lenevit
Mobilier

Fiecare zi, este o zi bună pentru lenevit

Stați în patul dvs. și bucurați-vă de ziua dvs. liberă!

Trendy!

Nu e nevoie de o întreagă echipă de savanți pentru a vă plănui ziua liberă. Cu ajutorul câtorva haine confortabile, șosete moi, pături și/ sau un balansoar și puteți obține atmosfera ideală.

Lull vă va îmbrăca, iar Ballonet și Funky Steps vă vor păstra picioarele calde în timp ce vă legănați în balansoarul Swingy.

Fiți pregătiți!

Fie că este frig sau cald, fiți mereu pregătiți cu o haină confortabilă. În această haină puteți merge fie la servici dimineata când este răcoare, sau puteți să o purtați atunci când ieșiți seara cu cățelul la plimbare.

Meditați!

Am creat colecția Swingy datorită neliniștii mele personale. Din nevoia de a crea un spațiu unde mă pot retrage să mă odihnesc, să meditez și să mă reîncarc cu energie pozitivă. Îmi doresc ca și scaunul dvs. să fie la fel de confortabil precum sunt balansoarele Swingy. Astfel poate veți reuși și dvs. să găsiți liniștea interioară.

Linda Vrňáková,
creator al balansoarelor Swingy

Știm ce căutați

Odată ce ziua liberă a sosit e vremea să începem întreg ritualul. Echipați cu cele mai comode haine, canapeaua noastră favorită ne așteaptă. Aceasta va fi partenerul dvs. cel mai de nădejde. Comodă, spațioasă și teribil de moale: doar așa putem descrie canapelele din această campanie.

Ritualul ceaiului

În Japonia și poate chiar Marea Britanie putem spune că există un anumit set de reguli care trebuie urmat atunci când bem ceai. În România însă suntem mult mai simpli în privința aceasta. Însă acest lucru nu înseamnă că nu ne putem bucura de o băutură caldă dintr-un set de cești de calitate.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela