Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.

sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

 • Piese de design pe care nu le veți găsi în altă parte
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecare zi, o nouă ofertă tentantă
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

 • client@bonami.ro
 • |
 • +40 316 301 544
+40 316 301 544
În lumea copiilor

În lumea copiilor

Nimic altceva decât ce-i mai bun este adecvat pentru copilul dvs. Este în natura noastră să oferim copiilor noștri tot ce noi am dus lipsă atunci când eram copii. Cu ajutorul acestei campanii puteți găsi într-un singur loc cele mai frumoase produse pentru copii pe care le avem.

Distribuiți | Campania s-a sfârșit

Îndepărtatul cosmos la o atingere distanță

Creați o atmosferă unică camerei copiilor dvs. cu acest autocolant fosforescent. Pe timp de zi, o decorațiuni pentru perete normală, iar sear aceasta capătă viață și schimbă total aspectul camerei.

Dezlănțuiți imaginația celor mici

Poate copilul dvs. va fi următorul Picasso, sau poate chiar următoarea J.K. Rowling. Până când vom afla cu certitudine, puteți să le încurajați spiritul creativ cu ajutorul acestor produse.

Acasă, în pădure sau cu cortul ... aproape același lucru

Începând de astăzi nu mai este nevoie să mergeți la pădure pentru a ieși cu cortul. Copii dvs. se vor putea juca într-un mod cu totul inedit, iar dvs. puteți sta liniștiți acasă și să nu vă faceți griji în privința siguranței copiilor.

Atunci când alegi să ai un copil iei o decizie foarte importantă. Decizi, pentru totdeauna, să-ți lași inima să se desprindă de trup și să meargă pe o cale separată.

Elizabeth Stone

Alegeri inteligente

Nu mai este mult până începe școala. Astfel începe și stresul trezitului dimineața, temelor și a celorlalte lucruri. Fiți pregătiți în mod corect și veți putea face față acestor provocări cu o mai mare ușurință. Chiar dacă sunteți părinți, iar copiii dvs. merită ce este mai bun, meritați și dvs. să aveți o viață mai ușoară și lipsită de stres.

Învățatul devine o plăcere

Nu este niciodată ușor să vă convingeți copiii să își înceapă temele. Însă odată ce temele devin o activitate mai veselă copiii încep să capete interes.

Încercați și dvs. aceste markere împreună cu copiii dvs. și veți vedea că vor căpăta mai mult spor pentru teme.

Un mod inedit pentru a decora camera copiilor

Acest tip de bandă adezivă nu este deloc precum cea clasică cu care suntem obișnuiți. Aceasta nu lasă urme și de asemenea poate fi lipită atât de pereți, cât și de diverse obiecte pentru a vă ajuta sa creați un decor neobișnuit.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela