Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 200 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
+40 312 294 753
Recomandat de Michaela: Wewood - Portuguese Joinery

Recomandat de Michaela: Wewood - Portuguese Joinery

Vă prezentăm noua colecţie Wewood - Portuguese Joinery, aleasă de creative hunter-ul nostru Michaela. Toate piesele de mobilier sunt făcute din lemn de stejar sau nuc și au un concept unic ♥

Distribuiți | Campania s-a sfârșit
Toate campaniile

Wewood - Portuguese Joinery

Acest brand proaspăt provine din peninsula Iberică - din Portugalia. O echipă de designeri și arhitecți se află în spatele acestor produse, ale căror modele sunt apoi prelucrate de meșteri calificați, ce completează manual fiecare piesă.

Puteți găsi produsele Wewood - Portuguese Joinery nu doar în case cu design special, dar și în multe hoteluri de lux. Prin urmare, este posibil să întâlniți acest mobilier în câteva dintre călătoriile dvs. pline de aventuri. Și dintr-o dată vă veţi simți ca acasă ♥

Lemnul de stejar

Lemnul de stejar este foarte longeviv și rezistent la condițiile meteorologice extreme precum: umiditate, secetă și dăunători. În timp, lemnul se întărește și se rafinează, ceea ce îi adaugă valoare.

De asemenea, se caracterizează printr-un desen și o structură distinctivă, care subliniază culoarea naturală a lemnului.

Biblioteca adaptabilă

Achiziţionaţi o bibliotecă X2, pentru a evita un interior stereotipic.

Această piesă de mobilier este modernă şi datorită designului sofisticat este perfectă pentru sufragerie. Fie rafturile se vor suprapune, fie creează o tranziție lină între ele. Pe scurt, se va adapta mereu nevoilor dvs. curente ♥

Lemnul de nuc

Nucul este un copac maiestuos al cărui lemn are un desen inconfundabil, unic pentru fiecare piesă de mobilier.

Se caracterizează printr-o longevitate și rezistenţă distincte, depășite doar de lemn de stejar. Datorită aspectului său unic, acest lemn este folosit în cea mai mare parte pentru a face bijuterii sau opere de artă. Utilizarea sa în industria mobilei este, prin urmare, o raritate.

Recomandat de Michaela

Faceţi cunoştinţă ♥

Michaela a studiat arhitectura la ČVUT din Praga, apoi la VIA University College din Danemarca. Acum se dedică în întregime designului pentru interior.

Apreciază călătoriile și exerciţiile de yoga, este pasionată de design, artă și modă și se relaxează citind.

În ceea ce privește locuințele, se lasă inspirată de stilul din Scandinavia. Aşadar, căminul său este proiectat după un design minimalist, în combinație cu elemente de culoare contrastante. Totul este completat de o mulțime de plante verzi.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 200 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela