Înregistrează-te și vei primi până la 20 Lei reducere la prima ta comandă. Înregistrează-te și vei primi până la 20 Lei reducere la prima ta comandă.
  • Zilnic noi inspirații
  • 20 Lei sub formă de credite pentru prima ta comandă.
  • Adaugă la favorite produsele tale preferate
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva ți-a luat-o înainte, iar produsul pe care l-ai selectat nu mai este disponibil. Vom urmări pentru tine disponibilitea acestui produs, pentru a te informa în momentul în care este disponibil din nou în stocul nostru. Dacă nu ești interesat de urmărirea produsului, poți activa urmărirea lui deactivare.

Ok

Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
AcasăAcasăInspirații
Alte inspirațiiCălătorie imaginară cu stilul mediteranean

Această ofertă nu mai este valabilă, însă v-am pregătit multe alte oferte.

Inspirații noi

Încearcă rețete tradiționale de Paște și din alte țări

Într-un fel sau altul, anul acesta oamenii din întreaga lume postesc. Situația actuală nu este deloc una obișnuită sau ușoară și de aceea, respectarea tuturor măsurilor impuse poate fi considerată o virtute pentru noi toți.
După postul creștin tradițional, fără carne și lactate, mulți dintre români sărbătoresc cu o masă plină de mâncăruri gustoase.
Familia internațională de la Bonami îți propune să încerci rețete noi, pe lângă cele românești. Poate unele dintre preparatele pascale din alte țări precum Slovacia, Cehia, Ungaria sau Polonia te vor inspira și o să le adaugi pe masă, pe lângă pasca și drobul de miel românesc.

Berbecul clasic cehesc

2,5 căni făină
1 cană zahăr
1 plic zahăr vanilat
2 ouă
un vârf de cuțit de sare
coaja rasă de la 1 lămâie bio
1 plic praf de copt
0,5 cană ulei
1 cană lapte
2 lingurițe rom
Se amestecă toate ingredientele, iar aluatul se toarnă în vasul de copt în formă de miel și se bagă la cuptor timp de 40 - 50 minute la 180 ° C. Apoi se lasă să se răcească înainte de a fi scos din forma de copt. Checul în formă de miel se pudrează cu zahăr sau poate fi acoperit cu ciocolată albă și frumos ornat.

Mazanec din Slovacia

Asemănătoare cu o chiflă din aluat dospit „mazanec-ul” (se citește mazaneț) este nelipsit de pe masa slovacilor de Paște. Iată o variantă a acestui preparat pentru cei intoleranți la gluten.
2 ouă
150 g zahăr negru
200 ml lapte
120 g unt
1 păhărel de rom și sucul de la 1 lămâie bio
120 g făină din hrișcă și 100 g făină de orez
100 g fulgi de cocos și 2 linguri de stafide sau merișoare
14 g drojdie uscată
1 vârf de cuțit de șofran, 1 linguriță de turmeric, 5 cuișoare
50 g fulgi de migdale

Iudașe sau Sfoara lui Iuda

Dintr-un aluat asemănător mazanec-ului, slovacii fac și aceste chifle dulci. Se împarte aluatul în bucăți mici. Acestea se răsucesc asemenea unor sfori, se ung cu ou bătut și se pun la cuptor timp de 20 de min.

Caș galben de ouă în Ungaria

O rețetă simplă pentru Sárgatúró, un preparat culinar dulce, galben și care miroase a vanilie.
0,5 l lapte
5 ouă
2 linguri zahăr (după gust)
1 plic cu zahăr vanilat
vârf de sare
Fierbe ouăle bătute în laptele îndulcit și în care ai adăugat și vanilia, până când se transformă în cocoloașe de brânză dulce moale. Se toarnă într-o strecurătoare pentru a înlătura zeama și apoi se leagă într-un tifon și se lasă la scurs câteva ore. Se păstrează la frigider și se servește rece.

Stufatul de miel românesc

1 kg carne de miel cu os
12 buc. ceapă verde
12 buc. usturoi verde
300 ml sos de roșii
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de pătrunjel verde
100 ml ulei
1 legătură de mărar verde
sare și piper
Se prăjesc bucățile de carne în ulei. Se adaugă o cană cu apă rece și se lasă la fiert. Îndepărtează spuma în continuu. Se pun, peste carnea rumenită, ceapa și usturoiul tăiate mărunt, urmate de sosul de roșii, pasta de tomate și o cană cu apă fierbinte. Apoi, sare, piper și se lasă să fiarbă aproximativ 15 min.
La final, se adaugă mărarul și pătrunjelul, înainte de a opri focul.

Mazurek polonez

Tarta cu gem de caise sau de zmeură are un aspect sofisticat și un gust irezistibil.
170 g făină albă
80 g amidon de cartofi
50 g zahăr
150 g unt rece
1 ou
Se amestecă toate ingrediente și se frământă aluatul. Se lasă apoi la frigider o oră. 2/3 din aluat se întinde si pune în formă de copt anti aderentă. Din 1/3 din aluat se fac niște fâșii pentru a putea crea aspectul de grilaj. Se umple cu gem de caise și zmeură.

Pe gustul tău

Tarta mazurka poloneză îți dă posibilitatea să alegi gemul pe care îl preferi, dar și modul în care o ornezi. Aluatul este important, mai departe...depinde de tine pentru ce model optezi.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 365 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.