Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.

sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

 • Piese de design pe care nu le veți găsi în altă parte
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecare zi, o nouă ofertă tentantă
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

Câștigați un aspirator robot iRobot în valoare de 2 899 Lei! Înregistrați-vă acum și participați până în 31. 7. 2018 la concursul nostru. Regulamentul AICI

 • client@bonami.ro
 • |
 • +40 316 301 544
+40 316 301 544

Bucurați-vă de propriul dvs. spa ♥

Veniți și relaxați-vă cu noi! Echipați-vă cu prosoape moi și pufoase și umpleți-vă casa cu lumânările cu parfumuri naturale Parks Candles London, ce vă vor înconjura cu miresme plăcute și sănătoase.

Distribuiți | Campania s-a sfârșit

Perfecte pentru vegani!

Toate ingredientele din lumânările și parfumurile Parks Candles London conțin doar ingrediente vegetale, pure, care nu au fost testate pe animale.

Sunt, așadar, perfecte pentru un stil de viață vegan.

Povestea Parks Candles London

Totul a început în momentul în care fondatorul companiei, Carol Symons, a creat pentru plăcerea sa personală trei lumânări parfumate, folosind doar ingrediente naturale. Plănuise să le vândă în micul său magazin de colț din Londra.

Însă soarta a făcut ca oamenii mari de afaceri să îi calce pragul magazinului chiar în aceste momente. Șansa i-a surâs, au apărut primele comenzi. Iar de aici evenimentele s-au precipitat până la momentul zilei de astăzi. Carol a construit un brand important, ce pune accentul pe calitate și pe naturalețe. Clienții mulțumiți o caută pe Carol și pe soțul ei din toate colțurile lumii, iar ei livrează, de fiecare dată, bucurii pentru toți. ♥

Știați că...

...Parks Candles London produc chiar ei până și fitilele din bumbac? Aceasta este încă o dovadă că pun dragoste și grijă în absolut tot ce fac.

V-ar plăcea un masaj?

Cu aceste lumânări relaxante, veți duce conceptul de „odihnă” spre cu totul și cu totul alte culmi.

Tot ce trebuie să faceți este să încălziți ceara lumânării; lăsați-o să se răcească până la o temperatură rezonabilă, apoi masați ușor pe piele. ♥

Înmiresmați-vă întreaga locuință

Aceste difuzoare de parfum vă vor face viața mai frumoasă. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți sticla și să introduceți bețișoarele în parfum, care va oferi astfel un parfum proaspăt și relaxant în întreaga locuință.

3, 2, 1, și!

Cel mai rapid ajutor pentru reîmprospătarea locuinței dvs. vine în forma spray-urilor odorizante. Cu acestea, puteți obține aproape instant un parfum armonios în încăpere sau în întreaga locuință.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela