Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok

Campania caritabilă #mamedenota10 susține mamele care își cresc singure copiii! Împreună cu asociația ACSIS vom achiziționa rechizite pentru copii. Contribuiți și dvs.! >>>

Campania caritabilă #mamedenota10 susține mamele care își cresc singure copiii! Împreună cu asociația ACSIS vom achiziționa rechizite pentru copii. Contribuiți și dvs.! >>>

  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Organizarea smart a unui apartament mic (partea I)

Ajungi târziu acasă și-ți pui haina în cuier, însă, supraîncărcat, acesta începe să nu mai suporte greutatea lucrurilor. Treci mai departe prin hol și ocolești cu grijă perechile de încălțăminte împrăștiate. Tocmai când credeai că ai reușit să eviți cu succes obstacolele de pe coridor, te împiedici din greșeală de jucăriile celui mic, răspândite prin living.
Ah, parcă nu este imaginea potrivită să spună „bun venit acasă”, nu-i așa?
Descoperă alături de noi cum să depozitezi hainele de iarnă, lenjeriile de pat și condimentele într-un mod smart, în același timp economisind mai mult spațiu în locuință.

1. Cutii de depozitare și organizatoare pentru ca toate lucrurile să fie la locul lor

Nu știm cum se face, dar se pare că cele mai mici lucruri fac și cea mai multă dezordine în casă - de la căști, ziare și flyere luate din cutia poștală până la diverse cutii și mici recipiente de condimente prin bucătărie. Așa că spune „adio” dezordinii și începe organizarea casei cu ajutorul unor:

Punerea lucrurilor în dulap pare pasul cel mai firesc de făcut pentru a avea ordine în bucătărie, însă vei realiza repede că deși pui în ordine recipientele de condimente, acestea vor fi mutate mereu, iar dacă pe lângă acestea mai sunt adăugate și câteva cuțite, desfăcătoare și pungi de snacks-uri, găsitul lucrurilor va fi foarte dificil. Însă având câteva organizatoare la îndemână, toate lucrurile vor avea locul lor și vor fi ușor de găsit.

2. Sacii vidați oferă mai mult spațiu de depozitare

Odată cu schimbarea sezonului, nu mai avem nevoie de hainele de iarnă sau de vară. Însă nu toți avem norocul să avem o cameră de depozitare special amenajată. În acest caz, sacii pentru vidat reprezintă soluția ideală pentru depozitarea lucrurilor nefolositoare într-o anumită perioadă.

Aspiratorul extrage tot aerul din saci astfel încât aceștia devin foarte mici ca volum și ușor de depozitat oriunde.

Pot fi, astfel, depozitați unul peste altul sau chiar agățați în șifonier. Un mare avantaj este faptul că nu se șifonează, iar hainele sunt protejate de praf, molii sau alți dăunători. În plus, sunt transparenți, așa că vei ști foarte repede unde este pusă fiecare haină.

3. Folosește-te de piesele de mobilier multifuncționale

Este de recomandat ca o măsuță de cafea sau auxiliară să aibă spațiu de depozitare, mai ales pentru a pune pe ea diverse reviste, cărți sau ochelarii pentru citit. Iar dacă are roți, cu atât mai bine, căci poate fi mutată dintr-o parte în alta.

O canapea mică poate fi completată de taburete și otomani cu spațiu de depozitare care pot „ascunde” pături sau perne în interior. Grație formei alungite, otomanii pot fi folosiți pe hol pe post de bănci, în timp ce în dormitor pot fi poziționați lângă pat.

4. Folosește spațiul și mai bine

Suporturile pentru haine erau folosite în trecut în special în culisele show-urilor de modă, deoarece puteau fi mutate ușor. Treptat, ele au început să-și găsească locul și în locuințele obișnuite.

Cum pot fi folosite suporturile cel mai bine:

Cutiile cu încălțăminte pot fi puse sub suportul de haine. În loc de rafturile obișnuite, folosește unul sau mai multe organizatoare suspendate. Și, pentru a profita de spațiu și mai mult, folosește-te de organizatoarele pentru bijuterii sau lenjerie.

Restul spațiului poate fi folosit pentru a pune umerașe, mai exact pe bara suportului. Unele umerașe au cârlige pe ambele părți, astfel încât pot fi agățate pe ele gențile, pălăriile sau chiar o oglindă.

Acum că ai aflat care sunt cele mai bune modalități de a folosi la maxim spațiul din locuință, echipează-te cu:

Ține cont de faptul că pentru bucătărie și baie, cele mai potrivite sunt cutiile care pot fi spălate, în timp ce pentru living, cele textile sau tricotate atrag mai mult atenția prin felul drăguț în care arată. Cutiile de vidare păstrează cel mai bine prosoapele de plajă sau pernele gonflabile, așa că sunt numai bune de folosit după vacanța de vară.

5. Începe amenajarea!

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.