Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok

Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok

Profită de -20% la ORICE din categoria "Modă" >>> COD REDUCERE: FASHIONLOVER20 - valabil doar până în 20. 10., la 23:59 ♥

Profită de -20% la ORICE din categoria "Modă" >>> COD REDUCERE: FASHIONLOVER20 - valabil doar până în 20. 10., la 23:59 ♥

  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753

Organizarea smart a unui apartament mic (partea a II-a)

În prima parte, ai descoperit cum poți să utilizezi la maximum spațiul de depozitare de care dispui. Acum, haide să ne aruncăm atenția asupra altui spațiu foarte important și, anume, peretele. Dacă încă nu l-ai amenajat și dorești să faci ceva în privința aceasta, aici poți găsi soluțiile ideale pentru amenajarea sa. După cum știm, pereții și rafturile au făcut dintotdeauna echipă bună însă, să nu uităm cel mai important aspect - ajută la economisirea spațiului din încăpere. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi produsele potrivite și să te bucuri de un spațiu ordonat și organizat. O cameră este organizată atunci când ai cele mai bune rafturi, dulapuri de perete și ghivece practice!

Pont nr. 1

Utilizează spațiul de pe pereți

Rafturile pot fi așezate deasupra canapelei, laolaltă cu expozițiile de suveniruri din călătoriile tale. De asemenea, sunt foarte practice și în baie - prosoapele curate trebuie să fie întotdeauna la îndemână. În dormitor, deasupra patului, pot servi ca suport pentru paharul de apă din timpul nopții sau, de ce nu, pot reprezenta locul ideal pentru depozitarea prețioaselor tale bijuterii. Iar dacă ai probleme cu trezitul de dimineața, asigură-te că ai pus ceasul fix pe raftul de lângă pat.

Pont nr. 2

Evită încărcarea rafturilor cu multe obiecte

Cu cât ai expuse mai multe obiecte la vedere, cu atât vei pierde mai mult timp ștergându-le, periodic, de praf. Lasă doar lucrurile care te fac fericit și îți transmit o stare de bine. De exemplu, ramele foto și câteva decorațiuni dragi.

Pont nr. 3

Cutii pentru depozitarea lucrurilor mărunte

O cameră aglomerată înseamnă o cameră care transmite multă energie negativă. De aceea, trebuie să te asiguri că deții suficiente cutii pentru depozitarea lucrurilor mărunte. Poți alege varianta unor coșuri și cutii practice, disponibile în multe culori, materiale și stiluri. Fără griji - totul va fi aliniat!

Pont nr. 4

Nu lăsa totul la vedere

Cu toții avem nevoie de intimitate, iar când vine vorba de protejarea actelor sau a altor bunuri importante de familie, trebuie să ne preocupe păstrarea lor cum se cuvine.

Pont nr. 5

Pentru siguranță și rezistență

Pentru a evita un accident neplăcut, asigură-te că dulapul sau raftul ales este suficient de rezistent pentru a susține toate greutățile la care îl supui.

Pont nr. 6

Birou de perete

O soluție inteligentă pentru locul de studiu este un birou multifuncțional, ce poate fi folosit pe post de dulap sau birou.

Pont nr. 7

Mai mult spațiu pentru florile preferate

Pasiunea iubitorilor de plante nu cunoaște limite. Dacă te afli printre cei care nu beneficiază de prea mult spațiu în apartament, trebuie să știi că la noi poți găsi multe soluții smart. Pentru a-ți înfrumuseța balconul, florile în ghivece suspendate reprezintă cea mai bună soluție.

Pont nr. 8

Le poți atârna direct pe perete sau te poți folosi de un cârlig pentru a le așeza pe un cablu decorativ rezistent. Locuințele decorate în stilul unei jungle, vor fi mereu la modă. Inspiră, oferă și transmit multă energie pozitivă!

Să ne amintim...

Pentru a nu te număra printre persoanele care iau decizii nu tocmai potrivite în organizarea locuinței, este indicat să te folosești pe cât posibil de spațiul pe care îl ai disponibil în casă. Rafturile, dulapurile sau ghivecele sunt obiecte ce îți oferă un spațiu suplimentar de depozitare. Un aspect care trebuie reținut este să nu utilizezi mai mult de două culori pe un perete, altfel vei crea un mix de culori nepotrivite și vei risca ca designul să fie unul kitsch.

Expune cele mai de preț amintiri, iar obiectele banale, fără valoare sentimentală deosebită, depozitează-le în cutii. O casă organizată înseamnă în primul rând mai mult spațiu și timp pentru tine.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.