Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 200 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
+40 312 294 753

Paturi din lemn masiv de stejar, frasin și arin

Un somn liniștit cu brandul Mazzivo

Distribuiți | Campania s-a sfârșit
Toate campaniile

Brandul Mazzivo

Produsele Mazzivo sunt caracterizate de procesarea de mare precizie, liniile minimalistice, atenția la detalii și materialele de primă clasă.

La proiectarea colecțiilor individuale, designerii se inspiră din lumea exterioară și apoi se asigură că fiecare parte a procesului este prietenos mediului.

Colecțiile individuale sunt fabricate din lemn de frasin, arin și stejar. Mulțumită construcției masive și procesării robuste, dormitorul dvs. va fi înfrumusețat pentru decenii.

Lemnul de frasin

Frasinul este cel mai nobil lemn de pe piața europeană. Are modele distinctive de la maro închis la galben la roșu și alb.

Lemnul tratat cu ulei de in

Suprafața mobilierului este tratată cu ulei de in cu un conținut scăzut de acid linoleic.

Este cel mai natural tratament care hrănește lemnul, îi subliniază culoarea și îl protejează de umezeală. Mai mult, îi oferă o nuanță caldă și îl face plăcut la atingere.

Mulțumită tratamentului cu ulei, lemnul este protejat și de efectele electrostatice responsabile pentru cumularea de praf. Pentru îngrijire trebuie doar să îl ștergeți cu o lavetă uscată sau o perie electrostatică.

Lemnul de arin

Lemnul de arin este fin, foarte durabil și excelează în frumusețea culorilor și a texturii, făcând fiecare piesă să fie unică.

Lemnul de stejar

Stejarul face parte din cele mai vechi tipuri de copac. Lemnul său este dur, greu și rezistent. Cu trecerea timpului, lemnul se rafinează, caracteristică ce îi adaugă valoare.

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 200 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela