Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.
sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori
Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă! Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei pentru prima comandă!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook
Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok
Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
Livrarea gratuită și 90 de zile disponibile pentru returnarea produselor
 · 
Totul despre cumpărături
  • client@bonami.ro
  • +40 312 294 753
Aruncați o privire peste biroul unui cercetător

Aruncați o privire peste biroul unui cercetător

Aveți multe cărți științifice împrăștiate și v-ați dori să fie frumos așezate? Indiferent că sunteți un om de știință sau aspirați să deveniți unul, biroul trebuie să dispună de un scaun comod, o bibliotecă încăpătoare și agende.

Distribuiți | Campania se va termina în 1 zi 15 ore
Birou pentru cercetători

Amprenta unui explorator

Toate acele conferințe, expediții și dorința de a ști că pașaportul este plin de ștampile, au făcut ca locuința dvs. să fie plină de suveniruri fascinante, chiar unice.

Completați acest decor original cu piese exotice de mobilier de la brandul olandez Dutchborne.

Inspirație din întreaga lume
Birou pentru cercetători

Pentru cei cufundați în muncă

Când mintea dvs. constant încearcă să descifreze formule complexe de matematică, ADN-ul animalelor exotice sau ciclicitatea perioadelor glaciare și a celor interglaciare, este aproape imposibil să reușiți să țineți cont și de alte responsabilități pe care le aveți în viața de zi cu zi.

Un avizier din plută, așezat exact deasupra biroului, vă va reaminti de programarea la dentist, de faptul că trebuie să mergeți la cumpărături și de ziua de naștere a unei persoane foarte apropiate.

Birou pentru cercetători

Un mediu sigur

Sentimentul constant de îndoiala este o parte esențială în cercetare și o adevărată forță ce pune în mișcare diferite experimente, cu scopul de a întocmi o teorie. De aceea, este cu atât mai important să creați un decor plăcut, care să vă ofere sentimentul de siguranță în timp ce lucrați.

O masă solidă din metal pentru cafea sau o masă plată, cu picioare din beton și spațioasă de la brandul Fuhrhome este o fundație sigură pentru a ține toate enciclopediile dvs.

Design de calitate și durabil
Birou pentru cercetători

O piesă cu adevărat esențială

Pentru serile lungi dedicate studiului, recomandăm un scaun confortabil, în care să vă puteți concentra.

Datorită brandului danez DAN-FORM Denmark, puteți fi siguri că vă veți bucura de un scaun plăcut la atingere, elegant și durabil. Veți aprecia cât de confortabil este în momentul în care veți lucra la licență, dizertație, doctorat sau la un articol demn de admirația altor specialiști în domeniu.

Mai multe scaune distincte
Birou pentru cercetători

Fără prejudecăți

Din păcate, femeile nu au peste tot în lume posibilitatea de a merge la facultate și de a face carieră, mai ales într-un domeniu tehnic.

Ce am putea face pentru a îmbunătăți aceste șanse? Ce ați spune să ne creștem copiii într-un mod egal și să-i încurajăm în a-și urmări visul, indiferent de prejudecățile de gen?

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credit pentru comenzile dvs., plus alte oferte speciale!

  • 1000+ de produse noi în fiecare zi
  • Promoții speciale pentru cei înregistrați
  • Livrarea gratuită la comenzile de min. 220 Lei
  • 90 de zile pentru a returna produsele
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.